Masakrer jedyneczka, czworka oraz piatka miodzio.
Wersja do druku
Masakrer jedyneczka, czworka oraz piatka miodzio.
1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! Zdecydowanie :)
też jestem za jedynką.
Z kwiatkami w grupie trochę gorzej.
Widzę że obróbka Ci się trochę uspokoiła ;) i wyszło to na dobre makom, choć ostatnie dwa mają IMHO ciut nienaturalną zieleń
Bardzo dziekuje wszystkim za odwiedziny i opinie.
Saboor, lubisz jak sie woda leje :mrgreen:
Lolita, maz nie mogl tachac statywu, bo go ze mna nie bylo :wink:
...zapomnialas, ze jeszcze kustyka...
Taz, masakra to moja specjalnosc, ale rzeka sie sama pobrudzila, bo dzien przed naszym przyjazdem spadla straszna ulewa.
Ciesze, sie ze maki dotknely twoja sentymentalna strune :cool:
Panie Tadeuszu, po przeczytaniu pana slow, nie moglam wyjsc z podziwu, ze nie umknal pana uwadze zaden szczegol.
Dziekuje za mile slowa.
Dodal mi pan otuchy i utwierdzil w przekonaniu, ze warto sie jeszcze raz zmierzyc z podobnym tematem. Bede probowac dalej :grin:
Waruga, David, droplet, bardzo dziekuje panowie.
Romek, nie jestem taka pewna czy obrobka mi sie uspokoila na dobre.
W kadej chwili moze mnie znowu poniesc, bo ten typ taka ma ... :-P
Z poprzedniej wrzutki, najmniej mi się podoba wodospad. Mało go! :-P.
Pewnie jest malowniczy, ładnie rozmyłaś wodę ale brakuje mi góry. Po bokach też ciasno.
Pewnie już krótszej ogniskowej nie miałaś ale mogłaś spróbować kilku ujęć i skleić panoramę.
Jeśli chodzi o maki to wszystko napisał Tadeusz Jankowski. Dodam tylko. że nie poradziłaś sobie (pewnie to kwestia obróbki a nie naświetlenia :roll:) z kolorem czerwonym. Płatki są w większości czerwoną plamą pozbawioną szczegółów. Powinno być widać ich delikatność, każdą ich fałdę i każde załamanie a u Ciebie aż świecą :wink:
Wiem, że to trudne ale:
To jadę :grin:
Może przyda Ci się na przyszłość :)
Co do kadrów to zdecydowanie jedynka. Szkoda tylko, że cały kwiat nie zmieścił się w GO
Podoba mi się pomysł na dwójkę ale trawa w PD i nieostre niebo psują (MZ) efekt.
Helmuth, wiem ze wodospadu malo, dlatego nie wrzuce go do galerii :-P
Nie moglam pokazac wiecej na gorze, bo slonce mielismy dokladnie na prost.
Do szerokiego kata nie mam filtrow, a bez nich nie bylo mozliwe zrobienie czegokolwiek w takich warunkach.
Co do maczkow, to bede nad nimi pracowac.
Dzieki za cenne uwagi.
A teraz ciekawostka prosto z pieca.
Z dedykacja dla dropleta :mrgreen: