Walizka robi fotę.
Rafał, gdzie jesteś jak Cię nie ma? Już nas nie lubisz?
Wersja do druku
Walizka robi fotę.
Rafał, gdzie jesteś jak Cię nie ma? Już nas nie lubisz?
No czusz... Fota jaka jest każdy widzi...
Szaro-bura, krzywo, brak kontrastu, ucięta ławka, jakiś starszy Pan z wystającego coś z d..y i jakaś nudna stara walizka... *
* żartowalam :-P
P.S. A Ciebię Panie R. jak zobaczę to pstryka w nos ode mnie dostaniesz za to, że tak mało tu zaglądasz :evil:
123 rulez :)
Oj młodzieży , młodzieży. To nie walizka tylko futerał na akordeon a ten pan to zmęczony muzyk. :)
ostry z ciebie zawodnik ,podchodzisz naprawde blisko ,swietna fota , plusa daje ,pozdr
Praca, praca, praca. I nowe hobby mnie odciąga od fotografowania - motocykl. Ale lubię Was niezmiennie.
Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota - moja Majeczka ze Skubim. Psiak niestety odszedł do nieba dla psów, to chyba jego jedyne zdjęcie.
a
---------- Post dodany o 07:20 ---------- Poprzedni post był o 07:18 ----------
Poprawię się, obiecuję.
No ładnie, zdradziłeś klub dla motocykla:wink:
A foty "ostre" ale ciekawe.
Pozdrówka
Majeczka ze Skubim, cudna :-)
Dzięki za odwiedziny. Foty pstryknięte wczoraj.
1700
1701
1702
świetne ziarna, szczególnie 1700
Rafale Twoje foty urzekają. :grin:
Swietna jest cała ostatnia wrzuta, ale 1700. podoba mi się najbardziej. Umiejętnie wykorzystując ziarno uzyskałeś swietny efekt, zdjęcie wygląda jak bajeczny obraz. :grin:
Fajna ostatnia wrzutka. Cie brakowało.
1700 - tak totalnie abstrakcyjne - super. Poza tym 1702 też świetne.
Pozdr
Dziękuję za wjazdy i wypowiedzi. Foty sprzed tygodnia:
1703
1704
1705
---------- Post dodany o 19:06 ---------- Poprzedni post był o 18:41 ----------
1706
1700 & 1704 bardzo mi leza. pozdrawiam
1704 - niby ograne, ale i tak dobre.
Cieszę się, że znowu nadajesz Panie R. :mrgreen:
Foty świetne!
podoba mi sie 1703 i 1704 ,pozdr
1704 - jakoś do mnie "gada".
Pozdrawiam.
Robią wrażenie :)
Dzięki za wjazdy. J23 znowu nadaje. Tym razem seria fiksów:
1707
1708
1709
1710
1711
A te fiksy jak "otworzyć"? Ja ich nie widzę.
Pozdrawiam.
widać tylko numery
Liny poprawione, bardzo przepraszam za zamieszanie.
Powoli dochodzę do przerażającego wniosku - technika mnie przerasta, nie nadanżam. Najprawdopodobniej jestem kobieta. I co gorsza, brzydką.
Prosty chłopak jestem jak melodia ludowa, trudno mi zmienić nastawienie. Lubię proste rozrywki – np. napić się wódki z kolegami i dać po mordzie chłopakom z sąsiedniej wsi. Moje ulubione danie to pierogi ruskie. W sylwestra strzelam petardami, a stojąc w korku bezwiednie dłubię w nosie.
eeee tam, gadasz ;-)
wychodząc z założenia że, komputery i pochodne Ciebie nie lubią, faktycznie będziesz się wkurzał co jakiś czas
zmień na początek nastawienie z negatywnego do umiarkowanie neutralnego, sytuacja powinna się poprawić
PS.
zresztą w innych dziedzinach życia ta zasada może być pomocna
PSS.
ktoś mądry kiedyś powiedział że, spotyka nas w życiu to czego się boimy (bojąc się tego podświadomie to przyciągamy)
PSSSSSSSSS...t
fajnie że znowu jesteś na forum ;-)
Warto tutaj zaglądać :)
1709-1711 się zepsuły, a jeśli miały być co najmniej tak dobre jAK 1708 szkoda by było tak to zostawić...
Rafale, miło Ciebie widzieć i słyszeć. :grin: Ze streetów najbardziej sugestywne dla mnie są 1704. i 1705.
Z fiksów widzę tylko 1707, ale to pewnie moja wina... :wink:
witam Rafale, dobrze tu zajrzec i pocieszyc oko, ale mi wciaz brakuje tutaj rozneglizowanych pan twojego autorstwa,pdr.
Jeszcze raz wrzucam fiksy plus kilka nowych:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
---------- Post dodany o 12:51 ---------- Poprzedni post był o 12:49 ----------
Aktów już raczej nie będzie. Przestałem się w to bawić, w portrety w zasadzie też. Czasem coś wrzucę ze starych, niepublikowanych.
haha marketing musi byc ! :)
ps. a szkoda rafale juz to kiedys napisales, ale pomyslalem ze moze cos sie zmienilo :) pzdr.
Czymamy formę widzę Kudłaczu. Jestem fanką Twoich fiksów ;) Poprosz jeszcze debilnych wierszyków cd. :mrgreen:
Skąd takie kategoryczne od czasu do czasu "nigdy więcej"? Czyż nie zależy to od dnia cyklu?
Co do zdjęć - w ostatnich wrzutkach pojawiło się więcej kolorów niż chyba w całym wątku. Czy ma to związek ze związkami? W myśl zasady: kolorowe życie - czarno-białe foty, szare życie - kolorowe foty?
Ileż pytań ciśnie się na usta...