Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 A majtkom? Jeśli już to stringi! :cool:
Cytat: Zamieszczone przez Rafał Czarny Bluzkom i stanikom mówimy stanowcze NIE! Ale u modelek czy zacząłeś chadzać w kuszącym toplesie?
Cytat: Zamieszczone przez Wieprz Ale u modelek czy zacząłeś chadzać w kuszącym toplesie? NIEEEEEEEEE nie rób tego:shock:
Cytat: Zamieszczone przez Wieprz Ale u modelek czy zacząłeś chadzać w kuszącym toplesie? Pol królestwa za auto portret w kuszącej pozie i znikomym toplesie z pięknym i subtelnym makijażem.
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Pol królestwa za auto portret w kuszącej pozie i znikomym toplesie z pięknym i subtelnym makijażem. Dam znacznie więciej :wink::-P
Spokojnie, tu bywa młodzież :)
Cytat: Zamieszczone przez Eddie Spokojnie, tu bywa młodzież :) No wiemy, wiemy. Ale sama myśl o tym... ykhm :wink:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita No wiemy, wiemy. Ale sama myśl o tym... ykhm :wink: Lola, w moim wątku zdjęcie nr 1000 to mój autoakt. ps. Ale robimy Ediemu offtopa. Eddie, fajne zdjęcie robisz (żeby nie było całkiem offtopicznie). :wink:
Cytat: Zamieszczone przez Rafał Czarny Lola, w moim wątku zdjęcie nr 1000 to mój autoakt. ps. Ale robimy Ediemu offtopa. Eddie, fajne zdjęcie robisz (żeby nie było całkiem offtopicznie). :wink: Rafał, dzięki, budujące to ;) Lolita, Ty myślisz o mojej małżonce bez... no wiesz... Ja Was mogę spiknąć, ale nic nie obiecuję ;)
Obiecałem, że będzie to samo deczko inaczej podane...