Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Hmm, pewno wyjdę na jakiegoś faszystę, ale gdy byłem mały i poszedłbym spać nie sprzątając wcześniej po sobie klocków z podłogi, to prawdopodobnie nie miałbym klocków. To był prosty i uczciwy układ, ale chyba za prosty jak na dzisiejsze metody wychowawcze ;)
Masz rację. Tylko jak sobie pomyślę ile te klocki kosztowały, to trochę mi żal :|
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Bo koleżanka nie chciała oddać jej wiaderka hehe :D
CzaRmaX w starym dobrym stylu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Bo koleżanka nie chciała oddać jej wiaderka hehe :D
Dobre! :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Masz rację. Tylko jak sobie pomyślę ile te klocki kosztowały, to trochę mi żal :|
Bogacze byliscie jak mielista legusy, ja mialem pare drewnianych i misia z balalajka...
pozdroofka
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Bogacze byliscie jak mielista legusy, ja mialem pare drewnianych i misia z balalajka...
Phi, też miałem drewniane. A lego to widziałem tylko u kumpla, którego ojciec na roboty do Libii wyjechał. Teraz to przy jednych i drugich trzeba być bogaczem, bo drewniane klocki są praktycznie w cenie lego, więc różnica żadna.
Miło Ciebie widzieć, ziomalu. I żebyś mi się już nie gubił.:grin:
1 załącznik(ów)
A dzięki koffffani, że przyliczyliście "WPADĘ" z moim tematem. Lojalnie ostrzegam za WPADY nie odpowiadam i alimentów płacić nie będę :-P
Poczułem się źle po Waszych wspomnieniach - miałem całe tony Legosów :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Te miny są jeszcze niegroźne. Najgorsze są takie małe klocki LEGO, jak się idzie boso po ciemku... Matko, toż się posr...ć z bólu można :twisted:
Ahutta one nie są najgorsze........one są najboleśniejsze. Najgorsze to są wszelkiego rodzaju "MINY" grające.
Wyobraź sobie sytuację - godzina 2 nad ranem, panują egipskie ciemności a Ty niczym pantera polująca na ofiarę skradasz się bezszelestnie do kibla zapolować na chwilę ulgi i wytchnienia. Znasz ten teren doskonale nie od dziś bo polowałeś na nim już nie raz, więc pewnie zmierzasz ściskając pośladki do miejsca przeznaczenia i już wiesz, że za chwilę osiągniesz cel, że za chwilę nastąpi ulga i.....................i nagle coś kopnąłeś i następuje konsternacja, że mało nie popuścisz. To coś zaczęło nagle wygrywać "PANIE JANIE, PANIE JANIE NIECH PAN WSTANIE.....". Znasz ten dźwięk nie od dziś ale zawsze wydawał Ci się cichy a teraz brzmi jakby nagle zabito w 100 dzwonów Zygmunta. Ostatkiem sił ściskając już rękoma pośladki kucasz aby uciszyć to coś i.............i nagle się okazuje, że wpadłeś na pole minowe "min grających" i nastąpiła reakcja łańcuchowa min leżących obok, które zaczynają wygrywać od "Wlazł kotek na płotek" po "kocham Cie mamo". Blady, przestraszony, spocony nagle słyszysz gdzieś z oddali "Noż cholera jasna co Ty robisz - wyłącz to bo będziesz dziecko zaraz usypiał" hehe :D
A popełniłem dzisiaj sobie odbicie - odbicie bo bije mi z lekka, znaczy zaczyna bić. To na górze to woda....bo sobie odwróciłem....bo wolno mi ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1401573736
Grających zbyt wiele nie mieliśmy :)