Raczej "Made for Poland" :p;)
Wersja do druku
Uwaga ten wątek jest zaraźliwy !!! Obserwuję go od dłuższego czasu i właśnie czekam na przesyłkę z aparatem :)
A Ty masz już swojego XZ-2 ??? :mrgreen:
Normalnie jeszcze chwila i też sobie kupię...:wink:
Nawet podejrzewam dlaczego ta zaraza się tak szerzy - tu w tym wątku jest prawdziwa frajda, jest fun, jest radość fotografowania.
To i ja chciałbym dołączyć :-) , swojego XZ-2 zakupiłem pod koniec kwietnia, oczywiście po przeczytaniu tego wątku :-).
Ja też już należę do zarażonych wirusem XZ-2, w dodatku mnie to cieszy to gorsze niż nałóg. A i tryb RC fajnie działa.
Fajnie, że kolejne osoby się pojawiają i to w dodatku zadowolone :D
A ja Wam powiem, że mi się w tym aparacie podoba to, że nie wygląda jak pierwsza lepsza "małpka", tylko jest trochę kanciaty, trochę oldschoolowy z wyglądu, no i robi zarąbiste fotki. U mnie to cała rodzina się zaraziła i teraz kto pierwszy ten lepszy. Jak miałem tylko E520, to się prawie wcale do aparatu nie dobierali, a FE45 syna leżało głęboko w szafie. Teraz co chwila sięga po aparat :)
No i właśnie o to chodzi. To samo chciałem powiedzieć ale mnie wyprzedziłeś :DCytat:
A ja Wam powiem, że mi się w tym aparacie podoba to, że nie wygląda jak pierwsza lepsza "małpka", tylko jest trochę kanciaty, trochę oldschoolowy z wyglądu, no i robi zarąbiste fotki.
To się zapytam :
Kto jeszcze nie ma XZ-2 ???
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: