Janeczek - jakże się cieszę, że wróciłeś :)
niestety - Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Janeczek.
Wersja do druku
Janeczek - jakże się cieszę, że wróciłeś :)
niestety - Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Janeczek.
Dobra wazeliniarze:-)
To moze troche kosza w koszu tym razem...
Czlek w zelaznej masce...
Proczem panstwa, Hrycaniuk chyba daje rade...
...dam rade, dam rade....
Ale wiater robia, az zeby bola...
Wsadze czy nie wsadze?
Taaaaakkkk:-)
pozdrowionka
Ten basket robiony był 45mm. Bardzo fajnie to wyszło. Jak jest z AF w takich scenach?
Wysłane z telefonu
Basket procz ostatniego (lepsiejszy kit panasa 14-45) byl robiony glownie 85 1.4* i 50 1.4* co do AFuto nie wiem, bo nie mam:-)
pozdrowionka
To faktycznie ta hala jest jasna. U nas na starej hali Polonia z czasami rzędu 1/500 , f2.8 iso 3200 było mało. Teraz mamy już nową halę pewnie przystosowana do HD.
Wysłane z telefonu
Dzieki apztu, bede taranowal jak lokomotywa ile starczy sil, obiecuje...
I specjalnie dla twych oczu komplet czirek, raz ostatni....
Paradoxalnie jak mnie nudzi mecz to mnie wiecej czirek wychodzi niz mecza:-)
Oj nama sikidrym, sikidrym...(uparlem sie na nia och:-) )
Motylek...
To byla smieszna scenka, dziewcze mialo farta, ze akurat trzymaly ja kolezanki za rece, bo leciala na glebe...
Zwyciestwo, niestety nie tym razem...
Nie lam sie chlopie, to ja tu za idiote robie....
pozdrowionka
Bardzo fajne zdjęcia z meczu, udało się oddać atmosferę :)
Ode mnie owoc zabawy z mgłą
Fajna mgielka!
No co jest dziewczyny? Janeczek przybyl to mozna na off?
Ode mnie Carminho i tu sie przyznam, ze jak zczal sie koncert, to zesmy fotoreportery zbaranieli, zastanawialismy sie kiedy wlacza jakies spoty, a tu **** zbita, wlaczyli i owszem ale delikatnie muskajace twarze, tak wiec g1 pierwszy raz wg mnie sie spocil i ja takze iso 3200 i gesto zeissy pracujace na 1.4, aha duzo kontrastu moze byc bo robilem na dziadowskim laptopie (z jpg puszka)
pozdrowionka
Jesienne klimaty (E-P3+7,5)
Załącznik 71879