Z drugiej strony już nie jest tak spokojnie jak wcześniej :grin: ale też ładnie :)
Wersja do druku
Z drugiej strony już nie jest tak spokojnie jak wcześniej :grin: ale też ładnie :)
534b.jpg czyli wersja druga mi się o wiele bardziej podoba. Już zostało napisane, że niebo i asfalt za dużo nie wnoszą do wersji A.
Fajnie kontrastuje do tych fotek (a i b) wersja z drugiej strony. Takie szybkie zburzenie wstępnie pokazanego spokoju (o ile rzeczywiście te foty są robione z jednego miejsca tylko w inne strony świata). Mimo wszystko ładne fotki. Mówiłem, już że macie tam ładnie i że umiesz to bardzo dobrze pokazać?
Oj - ale podzielone zdania - jak dla mnie kadr drugi (czyli 534b) - najbardziej mi pasuje...
Pozdrawiam
Ten sam dzień, ten sam bulwar, miejsca oddalone od siebie o kilkanaście metrów (wolałem najbliższą latarnię, mieć tuż za plecami niż tuż przed sobą)
Chyba tak ale i tak Ci podziękuję :grin:
A w ogóle kowalikster i K_Puchatek- miło Was znów gościć :grin:
Dziękuję wszystkim, za wypowiedzi o 534 i nie tylko :)
Teraz rzut oka na drugą stronę (to nie jest część kadru 535 :-P)
536
:lol::lol: oczywiscie, ze to nie czesc kadru 535, ale juz w miniaturce zauwazylam, ze to te same zabudowania, ktore widac na fotce z alejki "w druga strone":-P
Ocena w galerii :wink:
534b bardziej mi się podoba bo jest zwarty tematycznie, ma w sobie jakąś intymność i zacisze do spacerków. Na 535- wieżowce po prawej i lewej odarły te alejkę z intymności i przekształciły ją w miejsce do biegania po lub przed pracą. 536 nowocześnie, ciekawie i ładnie w nocnej szacie.
537 w galerii oceniłem ale też i wyczytałem o szumie. Te dwa budynki na dole wydaje mi się, ża mają taką fakturę wykończenia coś jakby czerwone cegły i szare o różnych tonacjach. Kolory naprawdę fajne i ładnie miękko przechodzą.
Bardzo mi się podoba 539 :roll: