:grin: ubawiłem się przy tej fotce, fajowa, jak zwykle i z "tematem" ;-)
ps.1 to jaki ten tytuł, tak z ciekawości
ps.2 szukając u rodziny schowanej rok wcześniej choinki, stwierdziłem, że ja też mogę sie pochwalić taką walizą:lol:
Wersja do druku
:grin: ubawiłem się przy tej fotce, fajowa, jak zwykle i z "tematem" ;-)
ps.1 to jaki ten tytuł, tak z ciekawości
ps.2 szukając u rodziny schowanej rok wcześniej choinki, stwierdziłem, że ja też mogę sie pochwalić taką walizą:lol:
walizka pełna... pomysłów:wink:
fajowe :)
Waliza powróciła, czekamy na melonik :P
Zimowy pan. W zwykłym kapeluszu...
Bardzo fajny kadr. Może niektórzy przyczepią się do małej ilości szczegółów na czarnym stroju maszerującego Pana, ale mi się akurat w tym przypadku to podoba. Fajnie kontrastuje ze śniegiem:)
przyjemny kadr :)
Klatka- dość niecodzienny widok z przesłaniem co ja teraz zrobię, gdzie oni będą spać. Zimowypan- skromny, przyjemny kadr świetnie, że w wersji bw co dodaje mu uroku.
To ja pozwolę sobie się wyłamać, bo kadr mnie ani ziębi, ani grzeje. Nie ma dramaturgii, nie ma opowieści, nie ma osoby. Jest szarość pni drzew, ciemna plama postaci i przypadkowe mazy na śniegu. Jak na temat zdjęcia, jest to podane zbyt... Nie po twojemu :)
Nie wierzę, że akurat tobie brakło zaparcia, żeby wysforować się przed pana i od frontu walnąć zdjęcie, kątem oka komponując kadr w fajnych o tej porze roku cieniach na śniegu, tudzież okolicznych drzewach.
Ale, jak to się pisze w przypadku początkujących fotografów, 'dobrze kombinujesz' :D
Pięknie :)
Od razu bezwiednie porównałem do fotek Smerfa które przed chwilą właśnie obejrzałem.
Tamte są bardziej miękkie ale tu jest ciekawa kompozycja i element, którego brakowało mi w tamtych kadrach, Pan W Kapeluszu, spinający kompozycję w spójną całość.
Światełko też piękne :)
Dziękuję wszystkim za cenne komentarze.
Poniżej motyw, który chodził za mną już dawno.
"www.naszaklasa.pl" :)
U Ciebie dalej klimaciki jakie lubię.
Tylko ludzia przesunąłbym kapkę w lewo, na tą białą scianę, ginie mi troszkę na tle drzwi.
W avatarze idziesz ostro na wymianę na nogi z Fotomikiem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tylko czemu męskie :wink:
Klimat zdjęcia jak to u Bufetowej :)
Skusiłbym się o wersję b/w, ale to tylko ze względu na retrospekcyjny charakter budynku za plecami modela :)
Fotka ładna, od razu widac ze Twoja.
Fajnie pomyślana i skomponowana, moim zdaniem tylko znak z koszem wprowadza tu dysonans ale to za dużo stemplowania ;)
PS
Aga, wywal te wstrętne, włochate giry z awataru!
I to w skarpetkach! Fe...
Jak zwykle fantastyczny klimat. Pomału się od niego uzależniam:)
Ciekawy avatarek:)
Pozdrowionka
Zdjęcie kapitalne. Na prawde masz oko :D
Dzięki wszystkim za wizytę.
Jeszcze jedno z dzisiejszej sesji, w sumie... ciąg dalszy, bo koleżanka z klasy nie przyszła na randkę, życie dopisało dalszy ciąg.
Może trochę przegięte... :oops:
!!!!!! :D
Zgadzam się z salvadhorem :D
On do tej Ziuty z tym kwiatem? :roll::lol:
alez pani bufetowo... :oops:
(teraz sie zastanawiasz, czy mialem na mysli ostatnie twoje zdjecie, czy twojego nowego avatra, co? :wink: )
dawno cie nie widzialem, wyjechalas na ferie, czy zimujesz w domu?
a, no i mialem zapytac: kiedy pokazesz mi ladniejsza czesc swojego miasteczka?
lubie twoje klimaty i ciekaw jestem jak by wygladal eksperyment w twoim wykonaniu-twoj klimat+maz/syn+ladniejsza strona miasta.
pzdr
Nie przegięte? To fajnie :D Jakoś tak... po ostatniej dyskusji na temat odnóży motyli miałam skrupuły.
K@czy, są ładne miejsca w moim mieście. Przecież cały czas je fotografuję :lol:
A tak serio, to ciężko na siłę zrobić coś ładnego... :roll:
uśmiałam się, świetny tytuł ...:mrgreen:"nasza klasa":lol::lol::lol:
bombowy pomysł!!!
Co to znaczy, 'coś ładnego'. Mam nadzieję, że nie zaczynasz kierować się w stronę stereotypu, że ładne to tylko obiekty wymuskane, odmalowane, wypicykowane, a ludzie z twarzą i ciałem odlanym w plastiku. W momencie gdy doznasz takiego skrzywienia, magia tego wątku upadnie :/ Z drugiej strony, wiem, ze do tego nie dojdzie :)
Nasza klasa- otoczenie jak sprzed lat na którym czas się zatrzymał, wraz z czasem ztarzymały się wspomnienia mężczyzny który niecierpliwie wygląda i cieszy sie z powrotu do przeszłości. Moment ten pomimo, ze wyreżyserowany jest bardzo wyraźny i czytelny. Ponieważ możemy sobie dowolnie interpretować, to ja zdjęcie Ziuta zinerpretuję tak, bacząc na poprzednie, że Ziuta przyszła a uciekający facet, już bez kwiatów które w przerażeniu porzucił nie wiadomo gdzie sie zatrzyma. Napis na murze dopisuje puentę.
No no, dawno tu mnie nie było a tu takie rarytasiki... nasza klasa + ziuta (koniecznie w parze) = rewelacja
Pan z goździkami, w tle obskurny budynek, niszczejący już napis restauracja - klimat rodem z PRL-u.
Natomiast drugie zdjęcie mnie położyło totalnie. Jeszcze się śmieję. A ta informacja zamieszczona na ścianie...:grin:
Bardzo fajna historyjka z humorem. Ten wątek jest pełen świetnych pomysłów.
Aaaa... leżę i kwiczę.... :lol: seria mnie rozwaliła :lol:
Ostatnie są jak dwa szybkie łyki wódki. Mocne :-)
Nasza klasa - pomysłowo i po Twojemu.
Ogień w szopie! Ziuta rządzi:) B. ciekawe przedstawienia. Czyżby mąż musiał się poświęcić dla dobra sztuki?
Znam Ziutę. Bardzo fajna dziewczyna.
Jaki ten Toruń wdzięczny do fotografowania... po prostu raj...
P.S. Osoby na zdjęciach nie są mymi dziećmi, żeby nie było :D
czy ty juz jestes w toruniu??? jelsi tak, to ja juz jestem okropnie zazdrosny i wstretnie zazdraszczam popelnionych tam kadrow...
buuuu
jeszcze mnie kiedys tam zobaczycie spowrotem...
PS
mam nadzieje, ze nie ortograficznie zle?