Jakiś "łobuz" mi iso "podbił" i mimowolnie takie tylko wyszły. Z dedykacją dla Helmuta ;-).
Załącznik 136722Załącznik 136723
Wersja do druku
Jakiś "łobuz" mi iso "podbił" i mimowolnie takie tylko wyszły. Z dedykacją dla Helmuta ;-).
Załącznik 136722Załącznik 136723
Statek spacerowy "Rusałka" mknie po Odrze.
Załącznik 136967
Iso jak iso ale tego kto Ci przestawił aparat w priorytet czasu (S) przy zdjęciach architektury należałoby wytargać za uszy:wink:. Zaskutkowało to tym, że przy 1/320s ; 1/200s i tym iso 3200 aparat automatycznie ustawił przysłonę f22. Przy f22 wchodzi już zjawisko dyfrakcji czyli pogorszenie ostrości.
Zmniejszaj rozmiar zdjęć przed wstawieniem.
Jak by ktoś pytał, to choinka już stoi.
Kreca reklame na pl.Wolnica w KrakowieZałącznik 137162
Załącznik 137163
Widać budżet jest obfity, a i skala przedsięwzięcia dość rozbudowana.
Może ktoś chce kupić sobie domek?
Załącznik 137950
Spodobała mi się taka dekoracja świąteczna w Krapkowicach:
Załącznik 138554
domki cudo - czy ktoś się jeszcze bawi w budowę kolejowych makiet ?
Owszem. W wątku krakowskim dawałem zdjęcia z wystawy: https://forum.olympusclub.pl/threads...C5%84ca/page84 post#835
Zagadka.
Ilu "amerykanów" potrzeba do posprzątania stłuczonej butelki ?
Widzisz.W jednym kraju zeby posprzatac smiecie zerwie sie kilku chetnych.W innym kilku zobowiazanych do sprzatniecia znajdzie argument aby nie sprzatnac.
Osobiscie wole mieszkac w takim co kilku sie zrywa chetnie do sprzatania.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Lepiej grupa sprzatac jak chodzic smrodzic i zawodzic:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Koniec karieryZałącznik 140053
Dobre! :-).
Zastanawia mnie daleko dojdziemy w równouprawnieniu...
Załącznik 142104
Troche algebry..Załącznik 142106
Coś zima nie odpuszcza w tym roku.
Ubranko dla autka.
Załącznik 143360
Tak dla odświeżenia wątku i urozmaicenia (oderwania od miejskich klimatów) wyszedłem na spacer na pole :wink:, a tam na łące pasły się zające
Załącznik 145555
Załącznik 145554
Załącznik 145556
i kaczki :shock:
Załącznik 145557
Kaczki dobre :grin:
Szaraki fantastyczne :D
Nie bylo zajaca na Wielkanoc..