Tropic srodkowa fota jak dla mnie jest cool :-)
Wersja do druku
Tropic srodkowa fota jak dla mnie jest cool :-)
Na pierwszej fotce na brodzie i Jej lewym polczku jest szrama.Na innych ujeciach nie ma.Co kombinowales i dlaczego.
Dwa swiatla i tylko jedno duze to za malo.
Ta ,nieruszane.Ta trzy,trzecie to kontra z tylu z dolu a nie swiatlo-ne ne ne nenene:-P
Tu-to nie cien,cien jest z zasady ciemniejszy,jak sama nazwa wskazuje:-PZałącznik 67350
Mnie się podoba, nawet ze szramą. Jedynie na pierwszym zdjęciu drażni mnie kolor paznokci - ale to chyba tylko ja uczulony na tym punkcie jestem:grin:
milo mi...na paznokcie nie miałem wpływu...i tak dobrze że dziewczyna się nie opierała....co najwyżej o ścianę ...po zdjęciach ;-)
Załącznik 67375
Załącznik 67376
Załącznik 67378
czy z takim zbliżeniem to nie przesada ????? pomijam walory estetyczno-fizjonomiczne
Załącznik 67377
Zacznij uzywac pudru matowego,biedzie lepiej -naprawde.I zmiekczaj swiatlo.Te (to) jest dobre dla Herkulesow
Edycja:Albo pomerdaj troche suwakami na kompie,moze w te strone,albo w innaZałącznik 67382
sorry...nie używam pudru !!!! :mrgreen::mrgreen: i nie będę !!
Mirek,wiem !! to oczywiste ale to był totalny spontan...."popatrzcie to jest to a to jest tamto...a teraz chodźno tu panienko...." tak to wyglądało....
pierwszą rzeczą to przypudrował bym jej nosek....ale może innym razem....
a tak poza tym !! co myślisz ??
ale tu pajęczyny...:|
a dzisiaj mostek !! :grin:
Załącznik 67871
Załącznik 67872
Załącznik 67873
Widzę, że w stronę Tarnowskich Gór wróciłeś.
no taki był temat...TG ZOOM ;-)
Załącznik 67878
Załącznik 67879
Co ta trawa na ostatnim tak świeci ;)
hej, czyzbys zaczal zabawe suwakami? :)
z pierwszej serii 2i3 takie zolte bardzo z drugiej zalatuje troche zimnem, ale ja po paru juz jestem, pozatym mostek fajny
no to gratuluję samozaparcia
ja przez 2 tygodnie urlopu nie potrafiłam się zebrać na wschód.. :(
rozumiem że masz więcej z poranka ??
sie robi....
Załącznik 67897
Załącznik 67898
Załącznik 67899
Z ostatniej trojki tylko pierwsze mi pasuje, w drugim az oczy bola od swiatla a 3 taka szara troche,
a te z porannego rynku...
Załącznik 67919
Załącznik 67920
Pierwsze z rynku fajne, tylko słoneczko mogłeś zaświecić.
A mostek sam żeś wy spawał?? Mirka przeskoczyłeś.:shock::-P
A nie bylo o wschodzie tam takie niebo??Jedno mniejsze drugie wiekszeZałącznik 67931Załącznik 67932:mrgreen:
dzisiaj go złapałem jak chciał przedmuchać chmury :mrgreen:
Załącznik 67960
Załącznik 67959
Pierwsze fajne - ładnie słońce weszło
no z ostatniego pierwsze ciekawe ;)
i na tym poprzesstanę
dobranoc :)
tak mnie widoczek zaciekawił....
Załącznik 68071
Załącznik 68072
Takie są moje propozycje:Załącznik 68089Załącznik 68090
No, fajnie. Mysikróliku, popatrz jeszcze na łabądka: zrobił się szary. Po za tym, ok.
tropic_Załącznik 68093Mysikrólik_Załącznik 68092Ja_Załącznik 68094 jest tu kombinacji ... .:grin:
Zrobił się szary, bo go trochę wygasiłam, bo walił po oczach. ;) Poważnie to trzeba, by go poprawić z poziomu RAW tak porządnie, a nie tak jak ja. :)