-
Odp: griszy stacja - raz dramat - raz sensacja
Cześć Grisza. Jestem po raz pierwszy w odwiedzinach i powiem, że będę zaglądać i oglądać :)
Bardzo mi się podoba drugi pejzaż o wschodzie (P7170920.jpg). Kompozycyjnie, kolorystycznie, nastrojowo, technicznie - miodzio. :grin:
Sylwetka kormorana też wyszła Ci ciekawie, aczkolwiek przeszkadza mi centralne kadrowanie. Wydaje mi się, że pozostawienie większej przestrzeni przed lecącym ptakiem byłoby korzystniejsze dla kompozycji.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Strzelec
Cześć Grisza. Jestem po raz pierwszy w odwiedzinach i powiem, że będę zaglądać i oglądać :)
Bardzo mi się podoba drugi pejzaż o wschodzie (P7170920.jpg). Kompozycyjnie, kolorystycznie, nastrojowo, technicznie - miodzio. :grin:
Sylwetka kormorana też wyszła Ci ciekawie, aczkolwiek przeszkadza mi centralne kadrowanie. Wydaje mi się, że pozostawienie większej przestrzeni przed lecącym ptakiem byłoby korzystniejsze dla kompozycji.
Zapraszam. Czasem coś tu wrzuce ciekawego :-) pozdr
-
3 załącznik(ów)
dziś od rana zabijałem nudę gdzieś w plenerach. wyniki są... dla mnie ciekawe. dla Forumowiczów ? poczytam po pracy albo w trakcie :) ciekaw jestem opinii na temat horrorystycznej wersji IRenkowego lasu. jak na razie trzy zdjęcia, żeby na później coś zostało :) pozdr
-
Bardzo fajne te kropelki, w ktorych widac krajobraz... szkoda, ze jakies wiekszego zblizenia na ta kropele nie ma...
kwiatki tez mi sie podobja.
Co do ostatniego, to gdybys nie napisal ze las to pewnie bym sie nie domyslil :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
dziś od rana zabijałem nudę gdzieś w plenerach. wyniki są... dla mnie ciekawe. dla Forumowiczów ? poczytam po pracy albo w trakcie :) ciekaw jestem opinii na temat horrorystycznej wersji IRenkowego lasu. jak na razie trzy zdjęcia, żeby na później coś zostało :) pozdr
Krople - ok.
Victoria - fajne
Las - psychodeliczny sen krwawego Barona, po zestrzeleniu :mrgreen: średni.
-
-
w takiej samej kolejności podobają mi się zdjęcia jak je pokazałeś.
osobiście na kwiatkach widziałbym większą go, żeby oba kwiatki były ostre
-
Dzięki za odwiedziny i opinie :-) po pracy wrzuce może kolejne kilka zdjęć :-)
-
kropelki i kwiatki spoko :) , las hmm...nie bardzo
-
Będzie dubel tego lasu :-) mam plan i kilka scenariuszy na IRenek parę tylko czas czas czas. Pozdr
Jak młodzian mój obejrzy kilka bajek dorzuce te obiecane kilka kadrow :-)
-
3 załącznik(ów)
dobra.młodzian obejrzał i śpi więc chwila jest :) trzy kolejne zdjęcia proszę. na kadrze z motylem te przeszkadzajki w LG mnie rozpraszają ( zdaje sobie z tego sprawę :) ) . pozdr
-
ślimak na pewno jest w czubie,
i nie wiem czemu, ale te druty w słońcu też mi się bardzo podobają
-
ślimak - b dobry - podoba mi się.
motyl tak średnio - kadr jakis taki nijaki
co do przewodów i słońca - przyjemne w odbiorze
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ślimak na pewno jest w czubie,
i nie wiem czemu, ale te druty w słońcu też mi się bardzo podobają
jak on tam wlazł nie wiem :) a z tymi drutami chciałem przełamać monotonie tych wschodzących pejzaży, które ostatnio robiłem. osobiście też mi podchodzi i to bardzo. wzrok mi lata od lewej do prawej części kadru :)
---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post był o 11:17 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
nipo80
ślimak - b dobry - podoba mi się.
motyl tak średnio - kadr jakis taki nijaki
co do przewodów i słońca - przyjemne w odbiorze
z motylem miałem problem bo latał jak szalony (ten gatunek ciężko mi było sfotografować). szybki kadr to był a w postprodukcji już nic zrobić się nie dało :) pozdr
-
Nie będę oryginalny - ślimak bardzo na tak, potem druty a motylek niespecjalnie (gdyby cały się zmieścił w go byłoby dużo lepiej, ale wiem, że to niełatwe a często niemożliwe).
-
Moim zdaniem druty zdecydowanie najlepsze, ale ja słupy z drutami generalnie lubię , ślimak alpinista i motyl na drugim miejscu razem :) .
-
Pierwsze z ostatniej serii bardzo klimatyczne, ale trzecie też jest bardzo fajne, świetnie wygląda taki ślimak ekwilibrysta. Pogratulować.
-
1 załącznik(ów)
widzę ślimaczek podszedł najbardziej :) chociaż i pejzażyk robi robote:) aż energii więcej na foto się zbiera :) chciałem sie podzielić jedny zdjęciem. to był jako taki eksperyment IRenkowy ( 1/2 sekundy na liczniku około 50-60 km/h i filtr IR 720 nm )
-
Dobra, powiem, że nam się wszystkim w zadkach poprzewracało :D
No bo motylos dobry, tylko tyle ich ostatnio na forum było, że od nadmiaru cierpimy.
Cóż, sugeruję aby motyle schować na zimę :D
Druty debeściarskie ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dobra, powiem, że nam się wszystkim w zadkach poprzewracało :D
No bo motylos dobry, tylko tyle ich ostatnio na forum było, że od nadmiaru cierpimy.
Cóż, sugeruję aby motyle schować na zimę :D
Druty debeściarskie ;)
na zimę kilka kadrów sobie zostawię na pewno co bym nie przepadł z forum na 4 miesiące :) dzięki i pozdr
-
1 załącznik(ów)
coś mnie ostatnio IRenki ciekawią :) chociaż dziś deszczowo wybrałem się na zakupy i na chwilkę do lasu :) poskutkowało takim kadrem :) pozdrawiam
-
3 załącznik(ów)
aaa pojadę dzisiaj pająkami :) iii coś dorzucę ciekawego ale nie mam pojęcia co za owad. maleństwo miało może 2-3 mm :) bardzo go polubiłem więc i foto mu zrobiłem :)
-
Tygrzyki fajowe, widzę że dwa różne. A to "coś" to nie wiem :(
-
Tygrzyki dobre. Nad tłem można by popracować. A to maleństwo to też nie mam pojęcia co to.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
aaa pojadę dzisiaj pająkami :)
Maluch na 3. fajny, ale najbardziej podoba mi się 2. z tą taką pajęczynową ścieżką(chociaż brak mi trochę światła).
-
1 załącznik(ów)
nad Tygrzykami posiedze jeszcze ale dorzucę trzeci kadr tego pająka :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Tygrzyki fajowe, widzę że dwa różne. A to "coś" to nie wiem :(
to chyba ten sam :) układ kadru tak chyba wpływa, że ten w pionie wygląda na smuklejszy :) pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
nad Tygrzykami posiedze jeszcze ale dorzucę trzeci kadr tego pająka :)
Ten pająk wyszedł świetnie, to "coś" małe ciekawie wygląda :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
coś mnie ostatnio IRenki ciekawią :) chociaż dziś deszczowo wybrałem się na zakupy i na chwilkę do lasu :) poskutkowało takim kadrem :) pozdrawiam
Fajnie wyszła ta IR'enka :). Spróbuj też zoomowania ale takiego nie za szybkiego i nie za wolnego (na wyczucie) bo też potrafią fajne maziaje wyjść :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Fajnie wyszła ta IR'enka :). Spróbuj też zoomowania ale takiego nie za szybkiego i nie za wolnego (na wyczucie) bo też potrafią fajne maziaje wyjść :)
Irenke to ja kochałem w ogólniaku :mrgreen:
-
kurdupel świetny, mimo że ostrość chyba się trochę pogubiła. podoba się:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Irenke to ja kochałem w ogólniaku :mrgreen:
jak ja kochałem się w dziewczynach z ogólniaka to ich mamy miały na imię Irenka:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
jak ja kochałem się w dziewczynach z ogólniaka to ich mamy miały na imię Irenka:mrgreen:
Nooo, to o niej Bodzip mówił ;)
PS.
Sorry Bogdan :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nooo, to o niej Bodzip mówił ;)
PS.
Sorry Bogdan :mrgreen:
Spokojnie, pamiętam czasy Vlda Draculi Palownika :p
-
wątek miłosny się tu rozkręca :) ja miałem w szkole jedną Irenkę :) dziś bym jej nie poznał tak wyładniała :)
---------- Post dodany o 21:49 ---------- Poprzedni post był o 21:31 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
dzięki za wskazówki. popracuje w ten sposób i zobaczę co mi wyjdzie :) pozdr
-
1 załącznik(ów)
tym razem może nie Irenka ale Czapla siwa.złapałem w locie ukryty między drzewami :) nawet mnie nie zauważyła :) kolory takie bo słońce wschodzące ładnie oświetlało pierś modelki :)
-
Ja tylko dodam, że moja teściowa to Irenka. Wiecie co? Muszę kiedyś Irenkę sfocić w IR'ence :). I będzie Wam łyso bo to będzie najbardziej IR'enkowa IR'enka z IR'enek i Irenek :). No kurka wodna Irenki w IR'enkach to jak badanie zwartości cukru w cukrze - to jest wtedy dosłownie stężona IR'enka :)
A wracając do tematu założyciela tego tematu, tematycznego, tematyzowanego tematycznie tematem tematu stematyzowanego to....... to tematyczna czapla w locie FAJNA :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
tym razem może nie Irenka ale Czapla siwa.złapałem w locie ukryty między drzewami :) nawet mnie nie zauważyła :) kolory takie bo słońce wschodzące ładnie oświetlało pierś modelki :)
Czapla fajna :)
-
Pieknie uchwyciles ptaszka, swiatelko wsochdzacego slonca tez zrobilo swoje, bardzo mi sie podoba.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja tylko dodam, że moja teściowa to Irenka. Wiecie co? Muszę kiedyś Irenkę sfocić w IR'ence :). I będzie Wam łyso bo to będzie najbardziej IR'enkowa IR'enka z IR'enek i Irenek :). No kurka wodna Irenki w IR'enkach to jak badanie zwartości cukru w cukrze - to jest wtedy dosłownie stężona IR'enka :)
A wracając do tematu założyciela tego tematu, tematycznego, tematyzowanego tematycznie tematem tematu stematyzowanego to....... to tematyczna czapla w locie FAJNA :)
Steżona IRenka :-) brzmi mocno :-)
---------- Post dodany o 17:00 ---------- Poprzedni post był o 16:58 ----------
Po pracy dorzuce kilka sarenek przemierzajacych jeziorko :-) piekny widok. Dzięki za odwiedziny i pozdr
-
charakterystyczna poza czapli. udało ci się uchwycić moment z pięknie rozłożonymi skrzydłami.
zdjęcie z ręki czy statyw? bo jak z ręki to brawo:grin: ja bez statywu strzelam na oślep:mrgreen::roll: