Świetne foto. 1-ka super.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
BW z poprzedniej wrzuty ciekawsze od tych z nasyconymi kolorami zachodu, uwaga dotyczy również pozostałych par. Pierwsze i ostatnie z ostatniej wrzutki z jednym ale - występlowałbym tego przerobionego na niewiadomoco kutra w lg rogu w pierwszym zdjęciu.
Opowieść fascynująca, nie ma jak pomoc bliźniego twego...
Pozdrawiam AP.
Jak dla mnie dwojeczka i trojeczka :-)
Załącznik 53934Załącznik 53936:mrgreen:
2 zdjiecia pierwsze to ja i moja narzeczona z reki tak żeby się pochwalić :) a drógie zrobione na wydmach ruchomych łeba
Macieknr1 druga fotka z ostatniej wrzutki i druga z poprzedniej cool :-)
Nr 3 i 4 z wrzuty z kijkiem na brzegu mi sie baaaardzo podoba! :)
W zasadzie jestem w stanie rozpoznac juz, ktore zdjecie wrzucone do galerii (jak pojawia sie na stronie glownej u gory) jest Twoje. Fajny styl, mocno rozpoznawalny.
Tomek
dziękuje :)
Z ostatniej wyrzutki wciągło mnie pierwsze, jedynie uwagę rozprasza zbyt jasny wypalony obłok.
W trzecim jakość padła.
Drugie jajcarskie, swobodne, może być jako wakacyjne.
:mrgreen: zabawy w piasku
Maćku, pozwoliłem sobie wczytać na GIMPa jedną Twoją fotkę i użyć opcji "Auto Balans Bieli", oto wynik:
Załącznik 54018Załącznik 54019
zrobiłem to ponieważ pamiętam kolor piachu na tych wydmach ;)
spoko ,hmm ja mam upodobanie do nieco cieplejszych barw ,co nieco zmienia finalny obraz ,czasem lubie przesadzić aby odbiec od rzeczywistości
Napewno Maciek chcial troche dramatyzmu wprowadzic,dlatego tak namieszal.Popatrz jak zyciem ryzykuja na tych wydmach.Tu juz kolor niewazny,jasnosc bez znaczenia,wazne,ze przezyli.
Pamietam jak moja corka(2 latka) pierwszy raz morze zobaczyla-O jejku tyle plum plum-tak powiedziala.Podobno dziewczynki na wode reaguja a chlopczyki na piasek.
:) no tak hehehe , na wydmach to moj brat tak ryzykował :) ja ryzykowałe zapiaszczenie olka :)
Widać, że zabawa przednia była :wink:
Macieknr1 jakos nie kumam tej ostatniej wrzutki :-(
wrzuta z rowerkiem bardzo fajna, szczególnie jak się szybko je ogląda jedno po drugim, tak jak pisał Mirek
ciesze się ze wpadliscie na to i ze podoba sie to :)"
z "reszty co z tego zostało" wybieram ostatnie - za to że mogę sobie wyobrazić pozostałą sylwetkę w kolorze. : )
Rewelacyjny ten wrak.W kolorze bardziej mi pasi
Jedynka świetna. Gdzie można ustrzelić takie żelastwo?
Wrak nr 1 swietny, choc nie wiem czy nr 4 bardziej ze mna nie gada? :)
Dlaczego? Coz.. na 4-tym wyglada jak przekrzywiona glowa jakiegos stwora, konstrukta, jakby oko do mnie puszczal, albo patrzal swym jednym slepiem.. Fajne po prostu :)
T.
wrak zdobi wybrzeże Irlandii
Załącznik 54192 nieco inne :)
Załącznik 54265 pozdrawiam
Z ostatniej wrzuty 2 i 3 kadr bardzo fajny.
3 byłoby rewelacyjne gdyby góry i prawego boku było odrobinę więcej. Pozdrawiam :)
Załącznik 54346Załącznik 54347
mała wyspa niedaleko Dublina niegdyś zamieszkała .
dzięki wanilia pozdrawiam
czyżby bull island na ostatniej wrzucie? świetne miejsce do zabawy z kitem, co jak co ale na wiatr to zawsze można tam liczyć:)
dokładnie pozdrawiam
kilka fotek z wagonu PKP przeładowanego już w Gdańsku a przednami jeszcze 17 godzin :)