bardzo ładne ciepłe kolorki. Modelka dobrze współpracująca i na codzień dostępna to skarb :D
Wersja do druku
bardzo ładne ciepłe kolorki. Modelka dobrze współpracująca i na codzień dostępna to skarb :D
Fajne kolory a i avatar masz nowiutki. ten chyba fajniejszy od poprzedniego. Na zdjęciu wyglądacie jak z okładki płyty rockowego zespołu ;) .
Rrrradek, strasznie mi sie podoba ta fota z avatara :)
Autorem jest Tomek Urban, przyjaciel i swietny fotograf, troche szalelismy razem w ten weekend :)
Wieczorem moge pokazac to zdjecie w wiekszym formacie.
To zapodaj bo fajna jest. a włosy rozwiewał wiatr czy suszarka?
Wiatr. Dmuchalo przeokrutnie, w ogole nie bylismy w stanie z bleny korzystac. Ale i tak bylo super. Zreszta, niedlugo pokaze zdjecia z tego setu :)Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
świetna seria, ja też lubię taki kolor
Dzieki, Lessie.
Na chwile obecna zapodaje do wgladu zdjecie z mojego avatara, zrobione przez Tomka Urbana z Everstudio w Lodzi.
Naleza sie chlopakowi ogromne podzieksy, bo serie strzelil nam wysmienita.
Nooo ,nie pisałeś, że nazywasz się Szymon Wydra, pochwal się także piosenkami :D
Pozdrowienia
hehe dobre ;-)
Wydra chcialby wygladac jak ja :mrgreen:
sorry, ale po prostu nie lubie porownan z nim, naprawde nie jestesmy do siebie podobni :)
Jeronimo: poprawilem czcionke na czytelna - prosze uzywac size 9
Sorki - czyli moje skojarzenie nie pierwsze takie? - już nie będę porównywał ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Pzdr
Oj, nie pierwsze, nie pierwsze, nasluchalem sie. Mimo tego, ze Wydra juz od dawna na krotko obciety ;)Cytat:
Zamieszczone przez john100
Ale spoks! Ja to z usmiechem przyjmuje, poczucia humoru mi nie brak. A oburzam sie tez tylko dla jaj! :D
A do Chrisa Cornella z Soundgarden ktoś Cie porównywał :)? Fajna fotka, widac kto w związku jest na pierwszym planie a kto stanowi GO :).
O patrz, tego nie bylo jeszcze!!!Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Musze "zapdejtowac" znajomych, zeby troche poszerzyli zakres swojej wiedzy ;)))
Spox! W naszym zwiazku jest rowno, mamy zdjecie rowniez w druga strone :)
Edit: Sam sie "zapdejtowalem", faktycznie bardziej Cornell niz Wydra ;)
Teraz kilka fotek z niedzieli nad Wisla:
1
2
3
4
5
6
7
Bardzo ciekawa seria, zdjęcia bardzo wiosenne, zwiewne, lekkie i przyjemne, fajna GO, Kobieta wygląda na nich bardzo delikatnie, wygląda na szczęśliwą i cieszy się pozowaniem. Oczywiście IMO. fajne kolory.
Co Ty masz za szkło? Kupiłeś w końcu blendę? Czy to jakieś bajery w PS, że nie ma cieni ?
Co do porownan to kobiete masz najs, na ostatnich wyglada jak Kora, jesli nie trafilem to przepraszam.
Pzdr.
No, kolego wlosy pierwsza klasa. Mam nadzieje, ze nie uniesiesz sie gniewem jak zapytam jak dlugo zapuszczales?
A seria zony jak zwykle trzyma poziom - nothing more to say :D
Dzieks, Panowie!!! :D
Zaczne od konca, czyli wlosow. Zapuszczane po raz drugi w zyciu, do obecnej dlugosci urosly w ciagu okolo dwoch lat.
Zdjecia:
Szklo ZD 40-150
Blendy wciaz brak. Znaczy, podczas sesji mielismy, ale byl taki wiatr, ze mozna bylo na niej pofrunac. Bylo za to strasznie ostre slonce (poraz poludniowa). Zdjecia robilismy pod mostem nad Wisla. Asia w cieniu, gdzie swiatlo rozkladalo sie rowno, a bylo go pod dostatkiem, ekspozycja jak najblizej wskazan swiatlomierza w aparacie (najczesciej robie korekty na minus, tutaj tego nie chcialem).
Zero bajerowania w PS :)
Co do porownan, faktycznie, Asia wyglada tu troche jak Kora. No i w ogole hard rockowo wyszla ;)))
Powiem tak w skrócie.
Masz fajne dziewczyny i potrafisz je wykorzystać ;). Masz wiedzę, umiejętności i robisz bardzo ładne zdjęcia. Wszystkie mi się bardzo podobają. Z przyjemnością je oglądam i z niecierpliwością czekam na kolejne sesje z Twoimi modelkami. Naprawdę dzielnie się spisują a to chyba przysłowiową połowa sukcesu.
To samo pytanie sobie zadałem patrząc na ostatnią wiślną sesję .Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
PS. Pozdrów dziewczyny Eddie. I tą mniejszą i tą większą ;).
Nurek
Dzieki wielkie, Nurek, z pewnoscia pozdrowie! :)
A propos szkla, napisalem wyzej: Zuiko Digital 40-150/3.5-4.5;
Pozdrav!
sesja znad Wisły jest po prostu piękna, delikatne kolory, gustowne rozmycia tła, romantycznie powiewające włosy i największy atrybut uroda modelki to wszystko składa się na każdy kadr i tworzy niezapomnianą serię. Pozdrawiam.
Zdjecia świetne. Rrrrradek dobrze określił te zdjecia.
Szkło pisałeś, ze 40-150, ale po zdjęciach wydaje mi się, że to starsze jaśniejsze, tak?
p.s. Widzicie? W e-systemie nawet żony mamy świetne ;)
hehe :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez rodia
Rodia, tak, to jest to pierwsze ZD 40-150, jasniejsze.
A tak w ogole, to miod na me serce, Panowie, wylewacie ;)
Eddie, a może by tak... ekhem... jakaś seria autoportretów? No weeeź, nie daj się prosić :D
zawsze wiedziałem że długie pióra to dobry haczyk na kobitki :mrgreen: a jak dołożysz do tego jeszcze aparat z długą lufą to już miękną babeczki... :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez agapiet
Ah, jakie to były piękne czasy glam rocka: Jon Bon Jovi, Sebastian Bach, Joey Tempest itd...wszystkie dziewuchy to kochały a faceci zapuszczali czupryny...
Ja coś zacięcia nie mam do zapuszczania, raz to zrobiłem bo wszystkiego trzeba w życiu spróbować i chyba już nie będę próbował na starość ;)
Eddie, ładna seria, muszę sobie zafundować kiedyś taką przyjemność wspólnie z moją Asią ( wszystkie ukochane to Asie??? :D ). Zdaje się że Tymin albo willow mi obiecali że zrobią...zaraz odkopię te obietnice z poczty :twisted:
Miałem taki właśnie pomysł na konkurs "autoportret" - co na to GTW? (grupa trzymająca władzę)Cytat:
Dajta spokoj, ludu drogi, ja i autoportret :mrgreen:
Lessie, ja zapuscilem drugi raz, zdeterminowalem sie. Przez wszystkie lata po obcieciu zalowalem, az w koncu sie uparlem. Jak wszystko co najlepsze w moim w zyciu, tak i to przez moje dziecko ;)
Co prawda nie autoportret, ale moja facjata ustrzelona przez moja Asie podczas robienia zdjec w weekend:
ostatnie się nadaje :]Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
blenda + psucie ?
czy się mylę ?
pzdr
Dziekan, sie moze nadawac, ale to nie autoportret :D
Nie pamietam czy bylo swiecone blenda... chyba bylo. Na pewno nie bylo PSucia, bo to Asi fota.
Lessie, no weeź, glam rock to był trochę wcześniej z Davidem Bowie, T. Rex, Slade, Sweet i Gary Glitter :D To co Ty piszesz to podróba :lol:Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Jeśli chodzi o czupryny - wolę typu Sepultura albo Metallica czyli mniej lakieru i tapiru :lol:
Eddie, masz potencjał jako model...
1. Że autoportret to nie jest to wiem.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
2. Asia też ma oko a Ty tu tylko swoje fotki lansujesZ :] oj nieładnie
3. Pozatym IMO ważny efekt końcowy w focie a skoro nie było psucia - jest znakomity.
4. Tak wypytuje o tą blende bo stoje przed jej zakupem.
5. pzdr i obserwuje nadal ten ciekawy Topic.
Dziekan
Yghr... taaaaaaaa...
W kazdym razie, dzieki za dobre slowo, Agapiet ;)
Dziekan, w koncu musze namowic Asie, zeby sie tu zarejestrowala, wtedy jej w lansie pomoge ;)
A blenda rzecz fajna, na wlasne oczy sie w koncu przekonalem jak bardzo pomaga.
Jest nawet taki program w TV - "Zamieńmy się rolami". Udostępnij forum i sprzęt Asi, zostań jej modelem :) Może karierę zrobisz? (nie zapomnijcie o Obiektywnych).
:D
Oj, ale Bon Joviego to deptac nie pozwole :)Cytat:
Eddie,
Piękny portret, jesteś z czuciem zdjęty przez autorkę, wydobyła, to co należało. Uznanie dla niej.
Pzdr, TJ
Jak by Ci to powiedziec, wole jednak po tej drugiej stronie obiektywu stac, po tej wlasciwej ;) To byla sytuacja wyjatkowa.Cytat:
Asia, gdy chce zrobic mi zdjecie wymaga czegos ode mnie, a ja nie jestem w stanie nic z siebie wydobyc i cala robote zwalam na fotografujacego :mrgreen:
rap1d, Soundtrack Young Guns II jest genialny!
Ale i plytom Bon Jovi do These Days wlacznie niczego nie ujmuje.
Tadeusz, przekaze to Asi, dziekuje w jej imieniu.
A czemu z gwiazdkami? Oczywiscie chodzilo o You.ng Guns. Niestety zauwazylem, ze wiekszosc starszych wykonawcow ma tendencje znizkowa. W pewnym momencie kariery osiagja szczyt, z ktorego nie schodza jakis czas. Pozniej nastepuje okres produkcji nie ustepujacych w ogole najlepszym dzielom. Lecz im dalej w las, im blizej wspolczesnosci tym bardziej popadaja w schematy, wzorce, powtarzanie. Ocieraja sie nawet o kicz i tandete produkujac utwory dla mas.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Jeronimo: poprawiłem/zniekształciłem nazwę - forum niektóre słowa domyślnie cenzuruje