Zabawne :)
Wersja do druku
Zabawne :)
Zdjęcia jak zwykle fajnie wypatrzone.
Ja mam pytanko z kat. życie codzienne :) Nie męczy Cię ten smog we wschodnich Chinach? Ja pamiętam, że jak po 1 miesiącu na nizinach wyjechałem do Litangu, gdzie wreszcie zobaczyłem błękitne niebo i słońce, to dopiero odczułem jego brak we wschodnich Chinach. Działało to u mnie mocno depresyjnie. Ty tam siedzisz już 5 lat. Idzie do tego przywyknąć?
(Napisał ten, co w Krakowie ma smog przez ponad 200 dni w roku... ;)
Świetne fotki - obie trzy :)
Pozdrawiam.
bardzo fajny i jak dla mnie egzotyczny wątek.
Mi osobiście to nie przeszkadza, a mieszkam w miejscu gdzie lokalny KGHM robi swoje;) Bardzo indywidualna kwestia. Fakt jak pojade w jakiś Yunnan to poczuje różnicę, ale siedząc na miejscu, niespecjalnie mnie to rusza...Znajoma z Szanghaju pisała kiedyś, że mieli 3dni pod rząd i czuła się jakby kroiła cebulę tak szczypało po oczach, a jej mąż praktycznie nic. Ogólnie problem jest i zaczynają z tym walczyć, albo dobrze udają;)
Przykładowo właściciele Tesli S w Szanghaju dostają teraz za darmo rejestracje, a ich koszt w metropolii to $15 000.Tesla to elektryczna luksusowa fura, co w 4,6sek do setki dociąga, a na jednym ładowaniu może do 430km przejechać...
pzdr
PS
ja popalam, popalałem fajki, więc to pewnie pomagało znosić syf w powietrzu;)
witam,
dziś motoryzacja, a jeśli Azja to jednoślady:
62.
Załącznik 117814
63.
Załącznik 117815
64.
Załącznik 117816
wszystkie egzemplarze były na chodzie;)
Te pojazdy zarabiają na siebie, to motocykle z naczepami, używane do wszelkiego rodzaju dostaw i transportu.
pzdr
Mogłeś dać wszystkie w kolorze - fajny tryptyk zombie :)
Jak wyżej. Ekstra, ale szkoda tego jednego w BW
Zarąbiście mi się podobają te pseudo-prymitywne konstrukcje, które na dokładkę działają :D