Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Free Wondershare Video Converter Pro wiadomo do czego tu leży 1 day(s) 22 hr(s) 46 min(s)
Odp: Perfect Effects 8 Premium Edition - FULL
Wszedłem dopiero teraz i widzę , że parę osób skorzystało. Cieszę się , że komuś się przyda i nie musi za to płacić niemałe pieniądze. Program działa jako osobny soft jak i wtyczka do PS-a (plik-> automatyzuj) i LR-a (plik->plug-in extras).
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie udało mi się zarejestrować programu. Coś ten proces mało intuicyjny jak dla mnie:)
Na pocztę dostałem w drugiej wiadomości: Your username..... i your password.... , a najważniejszego Registration Code niestety nie...
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Nie udało mi się zarejestrować programu. Coś ten proces mało intuicyjny jak dla mnie:)
Na pocztę dostałem w drugiej wiadomości: Your username..... i your password.... , a najważniejszego Registration Code niestety nie...
Od witryny na której jest soft dostajesz mail tam podany jest login i hasło do Twojego konta na http://sharewareonsale.com logujesz się, zmieniasz hasło i wchodzisz na stronę:
http://www.wondershare.com/pro/video-converter-pro.html
Tam klikasz: Get license i jako imę podajesz swoj login a mail te sam co na stronie z której pobierałeś.
Po tej mordędze dostajesz klucz w mailu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Hasło zmieniłem. Dostałem potwierdzenie na E-mail. Po wejściu dalej na stronę i ten Get licence podaje tak jak piszesz (tylko za pierwszym razem jak próbowałem podałem zdaje się niewłaściwy login) i wyświetla mi się komunikat:
"Multiple gift registrations are not allowed, please check your mailbox for the free keycode. Thank you for your participation."
Informujący jakobym już otrzymał klucz.
Dzięki za chęć pomocy ale aż tak bardzo mi na tym programie nie zależy.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
...
O żesz Ty! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Hasło zmieniłem. Dostałem potwierdzenie na E-mail. Po wejściu dalej na stronę i ten Get licence podaje tak jak piszesz (tylko za pierwszym razem jak próbowałem podałem zdaje się niewłaściwy login) i wyświetla mi się komunikat:
"Multiple gift registrations are not allowed, please check your mailbox for the free keycode. Thank you for your participation."
Informujący jakobym już otrzymał klucz.
Spam sprawdzałeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Spam sprawdzałeś?
Właśnie nie sprawdzałem:oops: Korzystam z Thunderbirda i tu nic nie miałem. Wchodząc bezpośrednio na pocztę rzeczywiście była ta wiadomość z kluczem w spamie.
Program działa:) Dziękuję. Plusa dać nie mogę by system nie pozwala.
Może komuś się przyda:
Free Lightroom Presets