w ostatnim brakuje jakiejś historii tudzież punktu zaczepienia przez to trudno się zorientować na co się patrzy. W jednej z poprzednich wrzut nieźle wyszło z tymi ptakami i tłumem w pierwszej chwili myślałem że ptaki są prawdziwe :mrgreen:
Wersja do druku
w ostatnim brakuje jakiejś historii tudzież punktu zaczepienia przez to trudno się zorientować na co się patrzy. W jednej z poprzednich wrzut nieźle wyszło z tymi ptakami i tłumem w pierwszej chwili myślałem że ptaki są prawdziwe :mrgreen:
Do mnie też ostatnie nie trafiło, ale przedostatnie ciekawe, tylko chyba jednak bardziej BW mi tam pasuje
Hej,
od ostatniej wizyty kilka się ciekawych trafiło, jp. mięso , metro-plakat , kiosk , te ptaki w miniaturce ciekawie się prezentują, a i jeszcze to przed-ostatnie ok.
pozdrawiam,
Pierwsze dwa mi bardzo pasują, ale dlaczego oba tak brzydko krzywe?
ladne :)
Zieleń trawy na drugim mi się podoba i kontrastuje z reszta :)
Dzięki panowie :) one są krzywe bo nie potrafię ich sensownie wyprostować, na razie nie mam komputera a na małym ekranie telefonu te wydawały mi się najbardziej proste
cześć,
Dzieciak z psem - interesujący, ciepłe kolory , spokojnie w tle - a tu dramat, walka, nierówne siły. Ciekawe.