Apropo wynalazków w otaczającej nas architekturze ;)
Wersja do druku
Apropo wynalazków w otaczającej nas architekturze ;)
Zawsze widząc takie murale jestem pod niesamowitym wrażeniem zdolności niektórych ludzi. Podziwiam i zazdroszczę.
Wybrałem się dzisiaj na krótki spacer po mojej okolicy. Niedaleko gdzie mieszkam, w pewnym niewielkim domku mieszkała pewna rodzina. Jakiś czas temu dom ten spłonął.
To kilka zdjęć tego co pozostało z niego. Nie wiem czy można to zaliczyć do ciekawostek spacerowych , no ale postanowiłem wrzucić.
Też mam coś opuszczonego ;p
Na spacerze trafiłem (nie pierwszy raz) na takie coś:
Załącznik 86852
Budynek jest spory a budowa zaczęła się dawno temu, bo w roku 1999. Z tego co zauważyłem, chyba to tak zostawili ;p
Załącznik 86853
Załącznik 86854
Załącznik 86855
Załącznik 86856
Miało być siedzibą jakiejś spółki gazowej chyba.
Ciekawe jak w środku wygląda :|
Ten budynek straszy już ładnych parę lat. To zdaje się A. Gudzowaty zaczął budować i nie dane mu było skończyć. Ale fakt, ciekawe jak jest w środku.
Niestety moja praworządność mi nie pozwala zrobić zdjęć w środku. Bo powiem, że być może coś tam jeszcze pilnują, widziałem kamery tu i ówdzie ;)
Niedaleko mnie jest las. W tym lasku był odkąd tylko pamiętam taki domek myśliwski.
Stał sobie, nad stawem . Tzn może z dziesięć metrów od takiego stawu gdzie wędkarze często sobie ryby łowią.
Kilka dni temu byłem na spacerku w tym lasku i tylko tyle zostało z tego domku.
Czyżby znowu atak ufo ?