Bodzip BHP obowiazuje zatrudnionych i to w godzinach pracy a to raczej w czynie spolecznym... wiec na wlasna odpowiedzialnosc :mrgreen:
Wersja do druku
Bodzip BHP obowiazuje zatrudnionych i to w godzinach pracy a to raczej w czynie spolecznym... wiec na wlasna odpowiedzialnosc :mrgreen:
Wiem, widziałem.
Pamiętam za młodu na studiach w Kraku, to dopiero po dwóch latach mogłem powiedzieć że w miarę znam miasto. Od strony zaułków oczywiście :)
---------- Post dodany o 21:37 ---------- Poprzedni post był o 21:35 ----------
się dowiemy, Michał powie :D
Brudne oblicze łódzkich zakamarków, smutne ale fota przemawia.
Ojciec jest w klubie Rotary i jak widzę jest to tabliczka z tą organizacją zwiazana. Na pewno na własną odpowiedzialność. Ale i tak trochę bez pomyślunku... :)
Pozdr
Chłopaki to teraz ja. Dzisiejsze, wieczorne z mostu łapane. Bez statywu, na próbę ale ja tam wrócę.
Wiadukt drogi kolego, wiadukt. Aby być mostem trzeba mieć rzekę :-P
Trzy ostatnie na dzisiaj
Balkoniki przednie.
Detale wypatrzone z podziwu godną precyzja. Brawo Boguś nie zmarnowałeś w Łodzi czasu:wink:.
Tak Boguś oświetlenie jest zamontowane, ale nie zawsze je włączają, o czym ja się już niejednokrotnie przekonałem. Wiele razy byłem na Piotrkowskiej wieczorem, choć tam wcale bezpiecznie nie jest ze sprzetem chodzić. Kilka razy trafiłem na ciemności przy niektórych kamienicach, albo siatki maskujące oznaczające roboty renowacyjne. To jest taki trochę paradoks, bo utrzymanie i renowacja tych kamienic, też sporo kosztuje, a jest niemal pewne, że odbywa się to kosztem choćby niewielkich remontów w oficynach kamienic.
Jak tylko mi czas pozwoli jeszcze się tam wieczorem wybiorę, może nie sam.