Odp: Olympus E-5 - opinia ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dlaczego ? - dzisiaj fociłem sigmą 30 z PEN-em. Całkiem zgrabnie wygląda i fajnie foci
0,5kg i średnica filtra 77mm (z tulipanem ma ok 85-90mm) a taki EP3 raptem 69mm wysokości :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
0,5kg i średnica filtra 77mm (z tulipanem ma ok 85-90mm) a taki EP3 raptem 69mm wysokości :)
Z tym , ze od spodu trzyma sie, toto całkiem wygodnie i zostają dwa wolne palce do sterowania pierścieniem ostrzenia w trybie asystenta MF. nie jest to zestaw bardziej komiczny od mojego EM-5 + ZD 50-200.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Z tym , ze od spodu trzyma sie, toto całkiem wygodnie i zostają dwa wolne palce do sterowania pierścieniem ostrzenia w trybie asystenta MF. nie jest to zestaw bardziej komiczny od mojego EM-5 + ZD 50-200.
No na pewno :) Aczkolwiek i tak nie przebije widoku PENa z 90-250 na ostatnich warsztatach :)
Gdzieś na forum - chyba w wątku o E-PL3 wrzucałem zdjęcia PEN-a z 14-35 i Sigmą 150.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
No na pewno :) Aczkolwiek i tak nie przebije widoku PENa z 90-250 na ostatnich warsztatach :)
Z 300/2,8 wygląda dostojniej!
Czy może ktoś jest w temacie ile kosztuje e-5 w Japonii
https://picasaweb.google.com/100770544938316089116/Slub
Zdjęcia ze ślubu - po obróbkach itd, widać mniej więcej to, na ile udało mi się wykorzystać E-5 i Lightrooma ;)
Wiem, że nie są rewelacyjne, ale cóż - nowożeńcom się spodobały, toteż zdecydowałem się je ostatecznie pokazać ;) ciagle wrzucam (pies j... lokalnych dostawców internetu :/) totez do końca jutrzejszego dnia powinno być ich jeszcze 2-gie tyle ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
Nic mi się nie pojawia .. :(
A u mnie owszem :-)
Gratuluję sesji :-)