Odp: TOKIN[kowe] zdjęcia różne
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Nie wiem czy stuknął tysiąc, ale dwa miesiące minęły od naszego pierwszego spotkania. Dziś jesteśmy jak starzy, dobrzy znajomi.
Dziś pokazałam grupie wybrany zestaw prac, poddałam się krytyce. Nie spodziewałam się, że oglądanie zdjęć może sprawić tyle niepohamowanej frajdy:) i że ich tak wciągnie.
Dziś miało być bez fotografowania, ale wyszło inaczej;)
162.
163.
164.
165.
Samych prac nie pokazuję, bo szykuje się z tego materiału wystawa:cool:
...a może też ich wciągnąć w w fotografowanie....mogłoby przynieść niespodziewane efekty...myślę że ich patrzenie na świat jest całkiem inne, i z tego potem zrobić wystawę-dla nich !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...a może też ich wciągnąć w w fotografowanie....mogłoby przynieść niespodziewane efekty...myślę że ich patrzenie na świat jest całkiem inne, i z tego potem zrobić wystawę-dla nich !!!
To już kompletnie jest poza moimi kompetencjami.
Z tego co mi wiadomo, w ośrodku czasem odbywają się jakieś zajęcia foto (nawet coś o ciemni słyszałam), chyba jednak nie z tą akurat grupą.
Jednak.... pewien pomysł mi przemknął przez głowę...
Na razie ciii;)
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
To już kompletnie jest poza moimi kompetencjami.
Z tego co mi wiadomo, w ośrodku czasem odbywają się jakieś zajęcia foto (nawet coś o ciemni słyszałam), chyba jednak nie z tą akurat grupą.
Jednak.... pewien pomysł mi przemknął przez głowę...
Na razie ciii;)
...nie znam się na tym ale mogłoby to być ciekawe doświadczenie...tak dla nich jak i dla Ciebie....pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
nina_w_miescie
Tropic dobrze prawi!!!
...może nawet awansowałaby na terapeutkę...??
Cytat:
Zamieszczone przez
nina_w_miescie
fototerapeutkę :)
ooooo.......
jeeeeeżuuuuuu, jak mi się chce zimy!!! pierwszy raz w życiu - tym dorosłym :) i muszę sobie patrzeć u Innych - dobrze, że ładnie pokazują :)
166 i167 podobają mi się. Pozdrawiam