A mnie się takie kadrowanie podoba. Właśnie dlatego, że nie jest takie oczywiste jak mocne punkty.
Wersja do druku
Bardzo fajne to Twoje spojrzenie na świat.
Od pierwszych wrzuconych fotek, tych pastelowych po te ostatnie z czarnym tłem, można u Ciebie znaleźć mnóstwo świetnych ujęć, co potwierdzają komentarze.
No i jeszcze wiesz jak te wszystkie zwierzątka i robaczki się nazywają.
Motylek świetny, chyba mój faworyt z tego wątku.
Dziękuję bardzo za miłe słowa : ) Strasznie mi miło z tego powodu,. ze prace się podobają : )))
Coś dla odmiany, z kropelkowych : ) Zapraszam : ) Wykonane ZD 40-150mm + Raynox DCR 250. I samica bielinka bytomkowca z Heliosa : ) Pozdrawiam : )
Subtelly, celowo rozmijasz się z mocnymi punktami czy robisz to na wyczucie.
Raczej na wyczucie : ) Nie lubię się sztywno trzymać reguł kompozycyjnych, czasami uważam je za trochę nudnawe : ) Nie każdemu się to podoba, no ale, ja tak po prostu lubię, inaczej "komponować" kadry : )
Pozdrawiam : )
Dziękuję : )
Jak dla mnie - drugie i trzecie.
Dziękuję bardzo za miłe odwiedziny! : ) Kolejne do oceny. Z Heliosa 2/58 + pierścień pośredni, a także zaskroniec na drzewie z ZD 70-300mm jako ciekawostka przyrodnicza : ) Pierwsze to ok. 5cm żabka, potem zaskroniec, rusałka osetnik, rusałka kratkowiec i biedronka, gdy już się ciemno robiło : ) Zapraszam i pozdrawiam : )
Ładna wrzutka. Zaskroniec robi wrażenie. Najlepsza fota w ostatnim secie.