Ostatnia seria bardzo udana : ) Świetne ujęcia reportażowe, bdb kadry : )Trójeczka moim zdaniem najlepsza : )
Pozdrawiam : )
Wersja do druku
Ostatnia seria bardzo udana : ) Świetne ujęcia reportażowe, bdb kadry : )Trójeczka moim zdaniem najlepsza : )
Pozdrawiam : )
Całkiem fajna seria ze wskazaniem na 15 (szkoda że Pan obcięty) i 18
Ciesze sie, ze sie podobalo. To bardzo budujace. Byloby wiecej zdjec, ale nie dalem rady wytrzymac na koncercie do konca :) Nogi mnie bolaly niemozebnie (tak to jest jak sie przed poludniem na dzialce z kosiarka zaiwanialo). Ale, ale..
Z tejze samej imprezy, tyle ze z 2009 roku tez mam mase zdjec reportazowych, wiec moze sie zmobilizuje i cos tez wrzuce.
Tommy_G co do obcietego pana na 115 (albo 15) to tez zaluje, ale... nie mialem sie gdzie wycofac zeby kadr sie zlozyl ladnie ;-) Ja te foty robilem manualna 135-tka OM :cool:
Thomasso
Przejsciowka ma potwierdzenie, ale...
Raz - na koncertach pikniecia nie slychac.
Dwa - swiatelko migajace w punkcie centralnym zyje wlasnym zyciem. Znaczy raz mignie, dwa razy nie, a jak mignie to czesto przy koncertowym oswietleniu i tak nie widac :) Poza tym czasem nie miga, bo jest np. za ciemno ogolnie, albo nie lapie kiedy sie obraz rusza w wizjerze (no np. szalejacy frontman).
A ostatnio to ta lampka mi miga zawsze zaraz po wcisnieciu spustu do polowy, a pika po wyostrzeniu. Zglupiala. Ale w sumie mi to nie przeszkadza. Nauczylem sie juz nie polegac na tym, tym bardziej, ze praktyka pokazala, ze nie zawsze ostrosc jest idealna przy tym jak piknieciem aparat wskazuje, ze "ostrosc jest" - dokrecajac recznie sie da wycisnac wiecej.
Ogolnie mowiac z czasem nauczylem sie ostrzyc po prostu "na oko", troche na wyczucie, troche posilkujac sie skala na obiektywie.
Thomasso
Ostatnia seria koncertowa bardzo fajna. Zrobiłeś ją koncertowo, że tak powiem :wink:
Dzieki wszystkim.
A tak abstarhujac - kto mi dal 1 gwiazdke za watek, co? :) Przyznac sie!
I jeszcze jakbym wiedzial za co? :(
Thomasso
Wcześniej nie mogłam otworzyć II serii koncertowej ale już mam :)
Bardzo mi się podoba :!:
Gwiazdkami się nie przejmuj :wink: już trzy są :lol:
pozdrawiam
Chwilowa przerwa w "reporterce" :)
Bedzie znow przyrodniczo.
118. Trzy, dwa, jeden.. start!
Załącznik 36454
119. Ślizgun.
Załącznik 36455
Pozdrawiam
Thomasso