Bardzo fajne ostatnie zdjęcia. Widać, ze są starannie wykonane, szczególnie podoba mi się pięknie pokazany motylek
Wersja do druku
Bardzo fajne ostatnie zdjęcia. Widać, ze są starannie wykonane, szczególnie podoba mi się pięknie pokazany motylek
to z muchą fajne :)
Z lakowej wrzutki 3 z mucha jest swietne :grin:
Po roku przerwy ponownie odwiedziłem skansen w Ochli.
Przyznam, że powód nie był tylko czysto fotograficzny.
Przy okazji uzupełniłem zapas miodu i zakupiłem kilka buteleczek wina od okolicznych producentów ;)
W końcu to święto miodu i wina :)
Jednak nie samym miodem i winem człowiek żyje. Mimo iż tłumy ludzi nie pomagały w szukaniu kadrów, kilka udało się zrobić.
Przy okazji obrabiania zdjęć złapałem się na tym iż w tym roku zrobiłem praktycznie takie samo zdjęcie jak rok temu ;)
Poniżej kilka sentymentalnych ujęć a na koniec dwuznaczny obrazek ;)
Jedynka ,czwórka świetna, Pani w obrazkiem ciekawa fotka, ostatnie zdjęcie figlarne, ta zaduma i strapienie na twarzy figurki... bezcenne.
Pozdrawiam AP.
Fajna, klimatyczna seria. Najbardziej wpadł mi w oko kadr z lampą.
Bardzo ciekawa seria. Najbardziej przypadło mi do gustu pierwsze i ostatnie. :grin:
Bardzo podoba mi się ta pani z obrazem. Robiłeś coś z obróbką, bo trochę na forum jakość się tego zdjęcia posypała.
Pani z obrazem ciekawie wyszla, tak malarsko.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i opinie :)
Co do Pani to faktycznie pokombinowałem z obróbką ponieważ chciałem pokazać na jej twarzy upływający czas.
Niestety teraz widzę, że jednak wpłynęło to zbyt mocno na całość.