112 - lodzik miodzik ;) co to, bo chyba nie budynek?
Wersja do druku
112 - lodzik miodzik ;) co to, bo chyba nie budynek?
Ostatnie doskonałe :)
112 to jednak budynek... :) federalny, ale nei wiem co konkretnie jest w srodku, moze FBI... :) raczej na pewno w kilku (kilkunastu) pokojach. ale po kolei
zalegle ptaszki
113.
114 i drugi (wlasciwie to ta sama)
...
to tyle zaleglosci, teraz przechodzimy do czegos nowszego.
jak napisalem pod zdjeciem w galerii, ten ostatni budynek nie jest jeszcze taki najgorszy :) ciekaw jest co powiecie na zdjecie budynku, od ktorego bola oczy... heh, nie wierzycie? to sami sprawdzcie :)
115
oczoplas...
no i jak?
Świetnie :mrgreen:
Czaple i nne ptaszki mnie specjalnie nie ruszaja ale oczopląsu dostałem od razu :)
Rozdzielczość szkiełka można na tym testować ;)
Swoja drogą, zazdroszczę Ci takich budynków "pod ręką".
Ja mogę ewentualnie jakąś świętokrzyską chałupkę...
W przecwieństwie do rocco, najbardziej mi się podoba pierwsza czapla. Abstrakcje architektoniczne są na drugim planie (w moim odbiorze), ale trzeba przyznać, że poziom najwyższy.
drugi ptok - ładne światełko
ostatni okopląs - rewelka, ładna kompozycja - za Rocco - zazdroszczę możliwości focenia w takim miejscu
Czaple mnie nie ruszyły, jakoś technicznie nie do końca mi się podobają - ot... ptoki
Oczopląs świetny (u mnie z naciskiem na prawe oko). Marwik w Galerii trochę się rozpisał na temat kompozycji. Może i ma rację, że warto pokombinować ale ja i tak kupuję :D
110- na ławeczce dość nietypowy kadr lecz nic oprócz tego nie przyciąga uwagi,
111- niby nic a jakże przyciąga uwagę dla mnie naprawdę świetne zdjęcie technicznie super,
112- świetne zdjęcie architektury a dzięki krzykliwemu akcentowi nabiera prawdziwego soku,
113- jako fotka ptaka niezłe bo w naturalnych warunkach trudno do niej podejść tak z marszu,
114- w naturalnym środowisku i do tego charakterystyczne wypatrujące ofiary oczy,
115- ekstra przedstawiona architektura gdzie mieszanka form jest prawdziwą perełką. Pozdrawiam.
tak sobie zajrzalem do swojego watku, a tu...niespodzianka... nie ma zdjec. czy jest jakas mozliwosc, zebym mogl poedytowac swoje stare posty w tym watku i popoprawiac odnosniki do zdjec, ktore nadal sa w galerii? :) sa widoczne tylko te, ktore byly podlinkowane z zewnatrz (BTW: teraz chyba nie ma mozliwosci linkowania z zewnatrz)
Tak, jutro postaram się namówic Cra3yego na zrobienie skryptu, który zamieni urle forum.olympusclub.pl/galeria na galeria.olympusclub.pl.
I obeszło się bez nadadmina mastaha.