świetne do wątku 'jakiego zdjęcia nie zrobiłem' - ale opis świetny!
Bardzo fajne, podobają mi się. I za współpodziwiaczami - z tych dwóch - 31 bardziej.
pozdrawiam,
Wersja do druku
Dzięki wszystkim za komentarze. Jak znajdę chwilę, to postaram się wrzucić coś jeszcze z tego mglistego poranka.
Przy okazji Wszystkim odwiedzającym mój wątek życzę Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych.
Bardzo ładne, klimatyczne kadry, dobra kompozycja i kolorystyka. Brawo!
Bardzo ładne klimaty. 31 jest przepiękne.
Dorzucam kolejne dwie fotki z mglistego poranka w Kampinosie. Zapraszam do komentowania.
32.
Załącznik 144520
33.
Załącznik 144521
Wszyscy tylko 31 i 31 ..... To ja już wcale nie napiszę, że mi tez 31...:grin:
Witam po chwilowej przerwie. Ostatnie kilka dni spędziłem na Podlasiu. Celem wypadu jak zawsze była Biebrza. Przed wyjazdem dopytałem naszego forumowicza Moose'a jak kształtuje się sytuacja i podjąłem decyzję o wyjeździe. W środę po południu byłem już w Burzynie. Pogoda fatalna, szaro, buro i deszczowo, ale nie ma to jak wysączyć browarek przy takim widoku. W czwartek rano ruszyłem na wschód słońca. Fajne warunki trafiłem i pierwsze kadry zapisały się na karcie. Po południu ruszyłem na objazd znanych mi miejsc. W starej stodole, tak jak w zeszłym roku, przysypiał Puszczyk. Tak się skrył, że dłuższą chwilę nie widziałem go. Na koniec dnia przyjechałem na Carkę. Strzeliłem kilka fotek i czekałem na najlepsze. Niestety, im później, tym na niebie robiło się coraz bardziej łyso i zachód słońca był wyjątkowo nudny. Dzień ogólnie uznałem za udany. C.D.N. ...
34.
Załącznik 145548
35.
Załącznik 145549
36.
Załącznik 145550
Puszczyk w barwach maskujących świetnie się kryje.
Chyba Cię poznał. Ta kładką jeszcze nie spacerkowałem.
Fajne foty. Nad Biebrzą nigdy nie byłem. Jakoś zawsze mi ni po drodze. Kiedyś koniecznie muszę to nadrobić. Czekam na kolejne kadry...
Super, ale mało, chciało by się więcej pooglądać :)