Super relacja
Wersja do druku
Super relacja
Łukasz,
23.5
23.2
uwielbiam takie momenty
maluchy z małymi gitarami - piękne :)
wspominałeś o wyławianiu takich perełek z tłumu - dla mnie one są najlepsze i chyba najważniejsze z tego wszystkiego :)
bo wiadomym jest że uniesione gitary każdy będzie focił, a odnaleźć w tym tłumie takie cuda - to jest to co tygryski lubią najbardziej :)
tonacja dla mnie jak najbardziej odpowiednia - klimat tego spotkania zachowany w 100%
w relacji Twej widać ogrom ludzisk wszelakich - impreza ta z kameralnej ( w jakiej bylo mi dane uczestniczyć w 2006 bodajże roku) przerodziła się w niezłą masówkę
dzięki temu rekord ponownie został pobity :)
pees - przeglądnęłam sobie wątek i 20.1 MISTRZ - przecudne przemyślane - rewelacja :)
Wrzutka miodek! Powiedz mi, skąd pomysł na taką tonację?? Wyczesałeś klimat lat 60-tych. :-)
23.2 Rekord świata :-D
Taaaak, bardzo fajne te ostatnie foty...
Przy fotografowaniu tego typu tematów, bardzo istotnym dla mnie ujęciem jest tło. W wypadku tego wydarzenia, można powiedzieć, że tło było zarazem głównym tematem. W końcu to zebrani gitarzyści, bili rekord. Zaproszone gwiazdy czy ogólnie mówiąc scena byli oczywiście warci uwiecznienia, ale wydaje mi się, że bardziej dokumentalnego.
Aż musiałem się cofnąć w czasie. Czy mistrz?. Jak już gdzieś wspomniałem lubię kadrować pod słońce ;).
Lenonki ulubione. Słyszę tą melodię.
Z archiwum... Dzisiejszy dzień sponsoruje literka 'h'...
24.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1338498055
Eeee... .pewnie mi sie wydaje, wyglada mi na wujka samo .....h.....
Ale w zyciu nie widzilem na wlasne galy, wiec pewnie jestem w mylnym bledzie.....
O, jaki ładny pan. Podobny do mojego wujka :D
Udany portret.