trochę ich dużo, kilka ciekawych
Pzdr
Wersja do druku
trochę ich dużo, kilka ciekawych
Pzdr
Zdjęcia dla zainteresowanych branżą ciekawe z uwagi na piękne detale. Na kilku się na dłużej zatrzymałem.
Motoryzacja mi jakoś nie podchodzi - nic oryginalnego. Detale, ujęcia aut - kadry dobre, ale nie porywające. Każdy kto się trochę zna i postanowiłby to udokumentować zrobiłby to mniej-więcej tak. Natomiast ostatnie - miejsce ma potencjał, ale zdjęciu rozpaczliwie brakuje obiektu. Kompozycja całą uwagę skupia na prostokącie na końcu tych rurek, a tam, uwaga uwaga (!).... nic.
Gdyby tam chociaż stał człowiek albo lepiej - jakiś dzieciak, byłoby strasznie fajne. A tak - dobre miejsce, warto tam wrócić. Choćby z modelem/modelką.
Mnie na ostatnim podoba się wykorzstanie pięknej barwy słoneczka, które swoim światełkiem dosłownie ozłociło rusztowanie. Fajny kadr ale przychylam się do sugestii jego zamknięcia postacią.
pierwsze, nieśmiałe, z daleka, podejście do ... portretu :?:
chyba trochę nietypowo bo wyszedł mi ... street :?:
obróbka picasa niestety mało dokładna, ale najbardziej zależałoby mi na opiniach odnośnie pomysłu, rodzaju obróbki
95.
Pozdrawiam
Kadr mi się podoba, ciekawy, człowiek odruchowo szuka po kadrze na co ona się patrzy, ale dobrze, że nie ma na tym zdjęciu odpowiedzi. Oczywistość zabiłaby cały sens tego ujęcia.
Tonacja na nie... Jakaś taka intensywna sepia. Ale to chyba kwestia gustów - jednym trafisz, innym nie. Szarości są bardziej uniwersalne.
EDIT: Na laptopie ta sepia nie jest już tak intensywna.
Takie podejście do "portretu" jest bardzo interesujące.
Świetne foto.
Pozdrówka.
Dobrze.
Twarz wyłuskana z przechodzącego tłumu małą głębia ostrości i bezruchem.
Tonacja mi się nie podoba, taka smutnobrązowa :roll: