no fajna fotka oczywiście symetryczna :D Tylko nie wiem czy nie jest troszkę krzywo... późno jest to może mi się krzywi:lol:
Wersja do druku
no fajna fotka oczywiście symetryczna :D Tylko nie wiem czy nie jest troszkę krzywo... późno jest to może mi się krzywi:lol:
MZ, to drugie :mrgreen:
Pomóżcie mi wybrać kadr
Jeśli chodzi w zdjęciu o tą alejkę to fota nr 1 :)
Ja wolę drugą wersję, bo wydaje mi się, że:
niebo i tyle asfaltu na pierwszej "nic nie wnoszą", w sensie, że bardziej podkreślony na drugiej przez ciaśniejszy kadr jest zamysł fotografa, takie zaproszenie do wieczornego spaceru wzdłuż rzeki. Poza tym w drugim kadrze wykorzystane są dwa mocne punkty: lewy dolny przez znikającą w oddali alejkę, prawy górny przez latarnię. Dlatego moim zdaniem zdjęcie drugie.
Mnie bardziej podoba się wersja 1 :) Z tych ostatnich fotek bije na mnie jakiś taki.... spokój :)
Ja tez wole drugie, zgadzam sie z Agulka :-P
No to jest remis :grin:
A może w drugą stronę? :wink:
Nadal w mojej opinii "wygrywa" drugie. Nie wiem, może sobie dopisuję historyjkę, ale ten trzeci kadr, jest mniej tajemniczy, taki bardziej oczywisty - jak pójdę tą alejką, to wiem, że dojdę do jakiegoś rozwidlenia, które skieruje mnie na most, bądź do miasta. A na drugim tego nie wiem, przez co mnie, "oglądacza" intryguje. :)
Co nie oznacza, że to ostatnie jest złe, wręcz przeciwnie, ale z tej wrzutki ja wybieram środkowe :)
msz było by lepsze gdyby było zrobione późniejszą porą wtedy ekstra :)
A mnie sie ostatnie podoba, oczywiscie nie bede go porownywac z drugm bo oddaje nieco inna atmosfere.
Jednak obecnosc mostu i zabudowan nic mu moim zadniem nie ujmuje.
Ta sama alejka na dwoch fotkach o roznym klimacie.