Jasand, witaj znowu po jasnej stronie mocy ;)
Wersja do druku
Jasand, witaj znowu po jasnej stronie mocy ;)
Oj rozumiem Cię doskonale i potwierdzić też mogę.. Co prawda nie miałem x10, a x100 ale wiadomo o co chodzi... Profil Astia-mój ulubiony. Chwaliłem sobie fujika i nie jedna osoba na PW to ode mnie usłyszała, a teraz widzę, że i oni się wciągnęli w Fuji. Fajnie. ;)
Ech, przez ten wątek może i ja się skuszę za jakiś czas na x-e1 (choć prędzej w x100s) i zasilę wasze szeregi. W końcu obecnie nie mam już ani fuji, ani olka więc czysta karta.. :mrgreen:
Odsyłam na Forum Fuji . http://fujiklub.pl/viewtopic.php?f=57&t=13933&start=90 w poście Krzysztofa Powolnego z dnia dzisiejszego godz 14:26 masz wymienione sklepy - Dzwoń i negocjuj.
Gratuluje Jasand, wreszcie się zdecydowałeś.
Dokupisz też 35-kę w promocji? Bo ja właśnie bije się z myślami...
@Epicure. Mam pytanie. Czy z perspektywy czasu nadal dokupiłbyś 35-kę mając zooma?
Pozdrawiam
Tomek
Dzięki , dzięki.:) Na poczatek pobawię się tym zoomikiem. Te trzy stałki (18, 35 i 60) są na rynku już rok i były projektowane do X-Pro 1 oraz z nim debiutowały i podobno (pisze podobno bo różnie piszą) nie bardzo się sprawują z nowszym X-E1. Chyba będę jednak czekał na 55-200 tym bardziej, że chyba tez będzie w nim stabilizacja.
Może do 35 mm nakłoni mnie wypowiedź @epicure bo on je ma już kilka tygodni i moze sie wypowiedziec jak sprawuje sie z X-E1.
PS Też lubie zoomy i jestem teraz w kropce. :):):):)
PPS Aktualna cena 18-55 to ~3.200 zł wiec chyba lepiej kupic z zoomem a stałke dokupic w proomcji za 1.699 zł.
Gdzieś tam czytałem, ale nie wiem ile w tym prawdy. Jeżeli twierdzisz , że są OK to fajnie - masz 35 mm to wiesz najlepiej :)
A więc doszedł dzisiaj do mnie cały i "zdrowy" z GOLD 36. Na razie "macam i wącham" i się cieszę z nowego nabytku. :):):):)
To jeszcze dokup sobie gripa. Dzisiaj do mnie przyjechał i właśnie się dziwię, jak dało się trzymać aparat bez niego...
Pozdrawiam
Tomek