Fantastyczne widoki. Tak strasznie dawno tam nie byłem, a tak blisko mam. Wstyd normalnie. :oops:
Koniecznie muszę się tam wybrać.
Wersja do druku
Jako, ze dzis nadal podle sie czuje cos na rozweselenie...
Gucio,
Baco z tajemniczym cieniem,
oraz murzyny bija nasza wladze...
pozdrowionka
Dzieki apz-tu, min dla takich ludzi jak ty warto jeszcze zyc na tym padole (japitoleeee ale zabrzmialooo:))
To moze jeszcze: nic nie rozgrzewa jak fajne dziouchy,
Szejkit bejbi, szejkit!:)
Kasia
i bonusik z pod samiuskich Tater hejjj...
pozdrowionka
Bonusik rewelka... Pozostałe tez nieżłe, W końcu co laska, to laska.
Pozdrawiam AP.
Ja wiem że nie jest ładnie drwić sobie z Panów Fotografów ale jak widzę taki egzemplarz, co to każe dziewczynie w białej, ślubnej sukni usiąść na brudnym chodniku "bo tak będzie bardziej artystycznie" to od drwiącego uśmieszku trudno się jest powstrzymać...
Załącznik 71566
Z pozdrowieniami dla wszystkich focących
Janie,
co za bezczelnosc!:) bales sie blizej podejsc?:)
to ja troche tematycznych kiczykow...bo malzenstwo, to cierpienie...
pozdrowionka
wiesz, to była (w zasadzie były bo były 3) spontan-fotka zrobiona tylko dlatego że E-P1 z 20/1,7 był akurat w kieszeni. A bliżej nie podchodziłem bo bałem się ....
... że Artysta-Fotograf natchnienie straci
----
ps. Te Twoje fotki fajne - jest w nich fun, ale wyglądałyby o niebo lepiej gdyby były zrobione w normalnych, nie-weselnych, ubraniach. Ot, taki mój gust - nie kupuję tych ustawianych weselnych sesji plenerowych. Są IMO okrutnie sztuczne. Natomiast, podoba mi się pomysł że dwoje młodych ludzi prosi (wynajmuje) fotografa by zrobił im ładne zdjęcia...
pozdrawiam
To jest tak, ze Pan karze, sluga wykonuje:) i tyle w temacie takich fotek:)
Tymczasem mam za zle, ze nie wklejacie fotek, niby tyle tu "mikrusow" nakupowali, a na palcach jednej reki kto wkleja systematycznie... Jerry dla fasonu wkleja stare kotlety z przed lat, bo ma tego tyle, ze pewnie nie nadgoni i za lat kilka, a reszta zbija baki, nieladnie...tym bardziej, ze to funowy watek, bez zbednego pierdziulenia o technice i wieszania piesow i inszych, slabo sie bawicie tymi swoimi zabawkami dziewczyny:)
Tymczasem jade dalej, moze tym razem ja jakis kotlecik odgrzeje dla przypomnienia...(nie wiem czy bylo czy nie bylo, sorki)
Rusalka
pozdrowionka