Mi się wydaje, że jest to zwykłe gniazdo do podłączenia lampy poprzez np. kabel synchronizacyjny.
Wersja do druku
Mi się wydaje, że jest to zwykłe gniazdo do podłączenia lampy poprzez np. kabel synchronizacyjny.
Witam
Podłącze się tutaj, żeby nie mnożyć wątków.
Pytanie do użytkowników 30-ki: Jak wygląda i sprawuje się poziomica? Czy jest rzeczywiscie uzyteczna, czy to tylko taki bajer od marketingowcow?
Nie ukrywam, ze jest ona "na papierze" jednym z elementow zachecajacych mnie do zakupu, bo przy braku siatki na matowce czesto mam tenedencej do utraty poziomu... No i dodatkowo bede w najbliszych dniach kupowal tez statyw - i nie wiem czy szukac czegos z poziomica, czy wystarczy mi Sherpa i poziomica w korpusie.
Bede wdzieczny za Wasze spostrzeżenia.
pozdr.
JBr.
Poziomica działa tak, jak zwyczajna poziomica. Jeśli potrzebujesz takiej funkcji, to na pewno będzie przydatna.
30-ka przyjechala :-)
Jeszcze nie testowana - ale uderzyl mnie taki nieistotny (choc zastanawiajacy) drobiazg: dlaczego kabelek od ladowarki jest taki krotki? Przy starej ladowarce mam znacznie dluzszy, a ten jest tak krotki, ze az calkiem niepraktyczny. Czy to objaw kryzysu, ze na kablu oszczedzaja? :-) Czy przy innych nowych puszkach tez tak jest, czy to wyjatek jakis?
pozdr.
JBr.
Moim skromnym zdaniem to rozsądek i oczywiście oszczędności zadecydowały o zastąpieniu długich kabli krótkimi. To oszczędność na kosztach produkcji, ale też kosztach transportu (pomnóż powiedzmy 50g różnicy razy 100 tysięcy kabli). Każde pudełko jest lżejsze, Olek mniej płaci za wysyłki... A klienci zadowoleni. :-)
Od golarki pasuje ca' 4 złote polskie
A ja właśnie kupiłem E-620 i kabel jest długi........... amazing.........
Kurcze - przy pobieznym przejzeniu instrukcji i kilkuminutowej zabawie puszka nie moge zlokalizowac tej poziomicy... Jak sie ja uruchamia (jak to sie nazywa w menu)?
Juz nie wiem - czy taka **** ze mnie, czy co?
Bede wdzieczny za pomoc.
PS - sorry juz znalazlem. Ale jest dobrze schowane :-)
Dla potomnych - instrukcja s. 99 (Level gauge)
pozdr.
JBr.