Na ostatnim bardzo ładny krajobraz. Duza odbitka, w ramkę i na scianę.
Wersja do druku
Na ostatnim bardzo ładny krajobraz. Duza odbitka, w ramkę i na scianę.
Wanilia musiała by mieć ściany Alhambry do dyspozycji...
Noo, rośnie kolejna, przesympatyczna olitalibka :)
Ciekawe, w kogo się wrodziła? ;)
Fotografia dziewczynki sympatyczna i bardzo ładna. Zdjęcie z Norwegii ładnie obrazuje surowy krajobraz. Zbocza potęgują jeszcze wrażenie. Perespektywa jest trafnie dobrana i nie odczułem dyskomfortu oglądania.
Jakby zerknąć na samo podgórze, to poziom jest. Ale patrząc na całość zdjęcia ma się wrażenie, że zdjęcie leci - przekłamanie spowodowane, prawdopodobnie, różnym stopniem naśnieżenia zboczy. Plus pasma wolne od śniegu, które utworzyły się na lewym zboczu i "cisną" wzrokiem do środka kadru. Fajnie to wszystko podkreśla przestrzeń na tym zdjęciu :D
Pozdrówka
PS. A okolica wspaniała ;)
bardzo podoba mi się ta norweska wiosna. Bardzo dobrze oddana przestrzeń, czuje się ją. Super ! :-)
Nie do końca wiem co mogłam zrobić inaczej aby wykorzystać potencjał tego miejsca??? Na pewno gdybym miała więcej czasu na przemyślenie i przyłożenie się do kadru miałabym większe szanse na uzyskanie lepszego efektu a niestety na moją prośbę (zbyt często wyrażaną jak na cierpliwość moich współtowarzyszy podróży) zatrzymalismy się na dwie minuty.
Będe wdzięczna jeśli dołożcie swoje trzy grosze i podpowiecie jak Wy byście to widzieli. Cieszą mnie bardzo wasze miłe komentarze ale nie wahajcie się przed zostawieniem tu swojej subiektywnej oceny. Chciałabym podszlifować warsztat- być może uda mi się to z WASZĄ pomocą.
Pozdrawiam :grin:
Norweskie klimaty - ciąg dalszy...
Łodki fajne, przypominają mi wakacje :)
Ty to w domu nie usiedzisz :wink: