-
4 załącznik(ów)
Ze zdjęciem butów - dobry pomysł. Z niedopasowaniem stroju - cenna uwaga.
Co do obróbki - niewiele jej tu było, kolorki niemal wiernie oddane (schody).
Poniżej kilka migawek z tegorocznej "Fety". Festiwal odbywa się na Starym Przedmieściu - dzielnicy nieznanej i niezwykle malowniczej. Zabawiłam się w wampira - zaczaiłam się na kilka scen okołoteatralnych, czasem bekstejdżowych.
CDN. (jeszcze 2 dni)
-
Pierwsze genialne.. Widzę te fotę w publicznej.
Mam nadzieję, że spotkamy się w niedzielę.
Pozdrawiam
-
BW dodało bardzo wiele do tych zdjęć. Bardzo ładne ;)
-
Chciałem się już pytać z jakiego muzeum odgrzebałaś te zdjęcia, no klimat rewelacyjny, nie uwierzyłbym, że to "świeże" fotki.
Pzdr
-
Temat fotek ciekawy, dwie ostatnie najbardziej mi odpowiadaja.
-
no Pani kochana, dalas czadu, pierwsze i trzecie jest bomba:) i tak sie zastanawiam, czy chcialas pokazac je takie szaro-burawe i ciemnawe (z jednej strony to dodaje swietnego klimatu) czy moze wartaloby je troche rozjasnic i skontrascic:wink: no ale tak czy siak, to sa naprawde git:grin:
-
Mi najbardziej przypadła do gustu fotka nr 3 z tej wstawki, chyba dlatego że mam bardzo podobną w rodzinnym albumie.
-
Fajna wrzutka, super klimat. Podroz do przeszlosci...:wink:
-
Świetny Backstejdż. Pierwsze tylko odrobinę mi kadr nie pasuje, ale 2,3,4 bardzo ładne, b&w dodaje klimatu ;)
(imo tylko ta latarnia mnie denerwuje, usunąłbym ją w cs5 jednym pociągnięciem łatki, ale to może tylko ja tak mam :P )
-
Noooooo Szefowo :) :) :)
Ales pojechala :)
I kto tu mowi o wtornosci... ;)
Wszystkie 4 do galerii smialo mozesz wstawic. Dopatrywalem sie w kadrze jakichs oznak 21 wieku, ale nie znalazlem- pieknie i starannie zatrzymane w kadrze. Nie dosc, ze Twoje klimaty, to jeszcze przeniesione w czasie naprawde. Probowalas bardziej agresywnej obrobki? Mam na mysli jakies plamy, zadrapania, wienieta na pol zdjecia itp?
Anyłej- dobrze wykorzystany temat. Jak mawial drzewiej diabolique- szczescie sprzyja przygotowanym :)