Janeczku, ale tam można baterię ładować, nie trzeba od razu nowego odpakowywać ;)
Wersja do druku
Janeczku, ale tam można baterię ładować, nie trzeba od razu nowego odpakowywać ;)
Obsessszyyynnnn.
Wygraleeeem!!!! jeeee!!!!!
XZ-2, to jeszcze musi troche popracowac, najwiecej, to ja mialem kiedys S3Pro:)
pozdroofka
Nie samym foceniem żyje człowiek ;) - zdjęcia z wczorajszego spotkania robione xz2 (dobrze, że mieści się z futerałem pod kurtką, bo trochę pokapało z nieba). W trzecim dziwnie wali się horyzont a było robione z włączoną poziomicą i na 100% pokazywała zielony kolor... hmmm. Aha - bym zapomniał: dzięki, ale nie wiem dla kogo :)
Nie wiem co masz na myśli pisząc regulować ale można ją wypoziomować kładąc aparat na idealnie równej powierzchni i zapisując aktualne ustawienia jako odnośnik do poziomu i pionu dla niej. W sumie to powierzchnia nie musi być równa jeśli chcesz aby aparat przyjął pion i poziom taki jak mu zadałeś.
Poziomica była ustawiona jak fabryka zrobiła - ja nie przestawiałem (chociaż można - str 64 i 91 instrukcji obsługi) a była kiedyś sprawdzona. Motorki wszystkie schylone na lewo i może to wygląda tak dziwnie.
Gdzieś posiałem ładowarkę do XZ-1. Możecie podać linki do sklepów w PL, gdzie taki towar jest na stanie, ewentualnie do tygodnia sprowadzą?