Luna, dzięki za słowo od Ciebie.
Co do ostatniego zdjęcia, wtedy jeszcze nie miałem Canona a 50/1,4 prawdopodobnie musiałby umrzeć i 5 razy odrodzić się na nowo, żeby tak zagrać. Ostatnie zdjęcie to był ZD 50/2,0 - tego szkła będzie mi brakować.
Wersja do druku
Luna, dzięki za słowo od Ciebie.
Co do ostatniego zdjęcia, wtedy jeszcze nie miałem Canona a 50/1,4 prawdopodobnie musiałby umrzeć i 5 razy odrodzić się na nowo, żeby tak zagrać. Ostatnie zdjęcie to był ZD 50/2,0 - tego szkła będzie mi brakować.
Obejrzałem galerię i subiektywnie podoba mi się wiekszość portretów niezmiękczanych...
Eddie, wybacz, lubię Cię chłopie i nie chcę Ci sprawić przykrości. Ale to co wyprawiasz od dłuższego czasu ze zdjęciami to (mówiąc językiem pani Dody) masakra. Bardzo lubiłem Twoje zdjęcia sprzed okresu plastiku-fantastiku.
Rafale, ależ ja nie mam do Ciebie żalu i dobrze, że wypowiadasz swoje zdanie. Ja po prostu lubię się pobawić, więc to robię.
I żeby nie było, z ostatnim (gwiazdkowym) nie robiłem nic poza korektami na rawie :)
gwiazdkowe rewelacja, świetny portret
Moja latorośl raz jeszcze. Tym razem z ostatniego weekendu, który spędziliśmy w Jastrzębiej Górze...
Podoba mi się 3 ;) Taka wesołą jest :D
Trojeczka oraz piatka najbardziej mi pasuje.
Fajne zdjęcie Młodej pokazujesz, a widzę i zdjęcie Twojej Połowicy - pozdrowienia ode mnie proszę - przekaż.
Pozdrawiam AP.
PS. Ten nowy zestaw nie ma czasem front fokusa - odnoszę wrażenie, że lepiej są odzorowane kamienie niż buzia i postać Młodej. tak jak gdyby była na samym końcu GO a może i poza nią?