Zapraszam do mnie :)
Sezon juz sie rozpoczal : jest ciepelko, sa pierwsze tornada- razem z burzami w kicie ;) Brac, wybierac :)
Wersja do druku
Na cos takiego licze. :wink:
Tutaj tez sie zdarzaja ale niezbyt czesto.
Chyba mamy wieksze szanse na jakies tsunami.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzieki Centus.
Niestety do nocnych zdjec tez potrzeba klarownego nieba, a nie tego zanieczyszczonego badziewia co mamy ostatnio. :???:
Jestem mało czasowa ale koło Twojego wątku nie mogę przejść obojętnie więc powiem krótko. Ostatnie foto przesympatyczne, bardzo malownicze :roll:
Czesc Lola. Dzieki za dobre slowo :grin:
Dzisiaj dwa rowniez z wczorajszej niedzieli, ale w zupelnie innym klimacie.
Ptakow nie bylo, ale za to cztownia owszem ...
Kombinuje sobie...w pionie i w poziomie.
Ps...kaczy, zapomnij o zamowieniu na tornado.
U mnie dzisiaj nad ranem juz burza byla, choc slabiutka, ale troche pogrzmialo i poblyskalo.
Czyzbym miala jakies ukryty talent do zaklinania pogody :roll:
mostki fajowe nie mam pojęcia który fajniejszy.
A co do pogody to wystarczy odtańczyć taniec deszczu od tyłu i głośno się wydzierać na głównym placu w mieście :) zawsze się ktoś znajdzie co będzie darł się głośniej niż TY i z chęcią obleje wiadrem wody. Wtedy będzie deszcz :)
Nie, bo to ta burza to byla dzisiaj nad ranem, a zdjecie jest z wczorajszego wieczorku.
Ale poniewaz miejsce mi sie spodobalo, a swiatlo bylo do kitu, to sama sobie kolorki wypralam :-P
Taz , twoje pomysly jak zwykle wymiataja.:wink:
Cale szczescie, ze tutaj w Wielkanoc woda nie leja....natomiast obeszlo sie bez tanca, ale za to za zbyt glosne smiechy to juz mi kiedys ktos chcial wode z okna na glowe wylac, ale nie ucelowal :twisted:
Cierpliwa byc musisz,doczekasz sie.Taka burza Ci potrzebna??
Uploaded with ImageShack.us
Oba kadry bardzo przyjemne, jakaś czarodziejska obróbka by się przydała. Piękne miejsce, świetnie złapane kadry. Robisz postepy koleżanko :grin:
BRAWO!!!