Dziękuje! Powodzenia w dalszym foceniu!
Wersja do druku
Ladne nocne foty maszyn.. :-)
Smigielka swietnie wyszly.
Dla samolociarzy polecam urlop na tej wysepce.Tylko wybierajcie czesc Holenderska.Francuskie lotnisko jest malo aktywne.
Zasada focenia prosta-kladziesz sie na plazy i focisz to co leci 50 m wyzej .Załącznik 60935Masz dwa miejsca do wyboru.Wzdluz pasa lub na jego jednym koncu.Nie trzeba zadnych tele,standard sie sprawdzi.
Saint Martin.... marzenie...
Nie.Sint Maarten Czesc Holenderska
edit
http://www.youtube.com/watch?v=SCIJ0...feature=fvwrel
Mirku, St. Maarten to klasyka gatunku, wszyscy wzdychają :), bliżej jest np. Tivat, również plaża, knajpa, a maszyny bardziej egzotyczne:
http://www.youtube.com/watch?v=Pb6_f...eature=related
dla iłów86 pas jest nieco za krótki i dorywają się prwktycznie na centymetry:
http://www.youtube.com/watch?v=_fdhr3yaQ2Q&feature=related
To z dzisiaj rana :) MD11
pozdrawiam Krzysztof
Dwa japońce :)
Załącznik 60949 Załącznik 60950
nie wiem na ile atrakcyjny to foto obiekt - ale latał tuż nad moją głową (max 100m) : )
Pozdrawiam
hmm, juz odleciał pewnikiem to pewnie ufo jakieś
Japońce ładnie weszły .
Jakąś dobrą miejscówke masz na focenie?.
Zdradż ten sekret :)
pozdrawiam
Dokładnie tak :)
Koło nowego pasa jest górka, z której jest ładny widok. Miejsce oznaczyłem czerwoną kropką :)
Załącznik 60961
Dwa następne, też już nie najmłodsze, na pierwszym było niedługo po zachodzie słońca i niebo się jeszcze ładnie na granatowo wyciągnęło
5.
Następne to pierwszy w tym roku "starozakonny" w Łodzi, mimo nieciekawego tła, światło fajnie odbija się od śniegu i wszystko gra na zdjęciu, ciekawostką może być to, że fota zrobiona była Sigmą 150 macro.
6.
Pozdrawiam
Przyjemnie sie oglada Twoje fotki Sawicjusz. Szacunek!
[QUOTE=helmuth;799947]Dokładnie tak :)
Koło nowego pasa jest górka, z której jest ładny widok. Miejsce oznaczyłem czerwoną kropką :)
.......
Normalnie kawał drogi do frankfurtu. Na okęciu w warszawce jak narazie wjeje nudą .
Chyba sie wybiorę na lotnisko w łodzi jak będzie troszke cieplej.
U mnie czasem cos fajnego pojawi się .
ostatnio ATR-y i embriony .
pozdrawiam Krzysztof
Łódź to chyba nie najlepszy pomysł... dzisiaj na przykład jedno lądowanie o 19:40... tu dopiero wieje...
Trochę ciekawiej będzie jak zacznie latać OLT (mam bilet do Gdańska na pierwszy lot), a potem dojdą chartery.
A ja dzisiaj robię sobie pierwszego dipola do skanera, zdolności nie mam to może być tak, że zrobię cep.
ale czad....ekstra !! a ten w poście #6085 to ma śmigła "pchające" ?? i to nasze polskie skrzydła ??
Tak, to śmigła "pchające", maszyna włoska Piaggio P-180 Avanti, firma ta od skuterów i możecie wierzyć mi na słowo dźwięk podczas lotu też taki jakby ścigały się dwa skuterki, a lata w polskich barwach dla LPR.
fajny ten Pepsi-Jet :D
Fajny :)
Jutro postaram się pyknąć na odlocie.
Swietny :-)
Ładny Pepsi. Perfekcyjnie uchwycony.
TO może na wojskowo... Warunki do focenia były lekko mówiąc mało sprzyjające, ale coś tam się udało pstryknąć, chyba muszę częściej wybierać się pod płot WZL1
Pierwszą maszynę znamy chyba wszyscy, a co do drugiej to o jej istnieniu dowiedziałem się dopiero jak zrobiłem zdjęcie, swoją drogą ta polska maszynka w cywilnych barwach wygląda naprawdę świetnie i jest cichutka... taki Puszczyk:wink:
Pozdrawiam
W powiekszeniu swietne.
Ten śmigłowiec w powietrzu - pięknie zdjęty!
ze starych zasobów...
Ajan, Sawicjusz - ładnie! Ten wątek był pierwszym na jaki zaczałem zagladac w tym forum, cieszy mnie ze znowu się tutaj zaczyna dobrze dziać. Miłej niedzieli wszystkim sympatykom!
zrobione z samego rana a wyszło jak by to był zachód słońca
pozdrawiam Krzysztof