Ja do miejskiej bo mam daleko do lasu :(
Wersja do druku
I to było dobre (były jakieś powstania), teraz jakby 'młody' odkopał nie wiedziałby co z tym zrobić...raczej wyrządziłby sobie krzywdę...
Teraz przecież nie trzeba szkolić wojskowo młodzieży, a kiedyś było wymagane (obowiązkowo) co najmniej 2 lata (przeszedłem to)...
Chyba bardziej tzw. "władza" obawia się o siebie (swojej pozycji), niż zagrożenia (realnego) z zewnątrz. Więc lepiej jak "Kowalski" nie ma pojęcia co to jest broń, jak się ją obsługuje, wszystko ku temu zmierza.... mógłby przecież lufę wykierować sprzecznie z panującą doktryną polityczną...
Przepraszam jeśli zacząłem, niech będzie przyjemnie:)
Wszak, jest się z czego cieszyć, a jak jeszcze dokopiemy Niemcom na ich terenie, radość podwójna ?
W sumie to nie wiem komu kibicujesz...mam nadzieję, że naszym...?...
Choć nie zdziwi mnie jak będziesz za Niemcami.
Wracam do tematu - potok kamieni ciekawy - robi wrażenie.
Ze względu na kształt wygląda na to, że trochę wody ich obrobiło.
ciekawy reportaż z kamiennej lawy :)
Dziękuję wszystkim, którzy tu zajrzeli i zostawili "ślad" tej wizyty ;)
Profilaktycznie zostawiam tu mój ślad. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jaki ślad ? Chłopie to Twoje giry czy jak tam u Was mówią ? Może szkity ? Mam nadzieję, że się nie obrazisz. Ćwiczę gwarę bo już 35 lat poza Poznaniem a w domu żona rodowita poznanianka z Łazarza, trzeba formę trzymać :-)
Hmm!
Jakby drzwi skrzypnęły. :roll: :mrgreen:
A teraz, zgodnie z obowiązującą modą:
Załącznik 150178 Załącznik 150177
Też zaglądam... :roll:
Heniu, zaczynasz robić konkurencję Nynemu. :shock:
Piękny motylek. :mrgreen:
Miło, że choć tyle skrobnąłeś :-P
A w życiu!
Najchętniej bym te wszystkie robale utłukł, żeby nie uciekały. Nie mam zdrowia do tego, żeby za nimi ganiać ani cierpliwości, aby się na nie czaić.
Ot, udało się podejść do nieostrożnego motyla :mrgreen:
Zeby nie bylo, ze ja tak bezszelestnie....Drugi motylek miodzio.
Cholerne słupy i druty. Prześladują mnie na każdym kroku :evil:
Załącznik 152973
Gdzieś Ty był, jak Ciebie nie było ? :?: :roll:
Ale motyl miodzio:grin:
Cześć. Nieco inaczej bym przyciął. Jeśli chodzi o górę, to sie nie upieram. Ale lewa strona, a w zasadzie drzewko z lewej przy krawędzi trochę sieje zamęt :wink:
Jeśli pozwolisz?
Załącznik 152977