podobają mi się dwa środkowe. być może dlatego, że jak dla mnie, na dwóch krańcowych dużo się dzieje. nie chcę powiedzieć, że za dużo, ale więcej niż na środkowych.
doskonały sposób na spędzenie czasu z dziećmi
Wersja do druku
podobają mi się dwa środkowe. być może dlatego, że jak dla mnie, na dwóch krańcowych dużo się dzieje. nie chcę powiedzieć, że za dużo, ale więcej niż na środkowych.
doskonały sposób na spędzenie czasu z dziećmi
Tu akurat trochę mi szkoda koloru - bilard pod tym względem niezwykle wdzięczny jest :)
Fajne szarości, a najważniejsze że pomimo faktu bycia uczestnikiem - wciąż fociłeś :)
Brawo!
Bardzo fajnie :)
Dzięki za odwiedziny. Sprawdziłem, jak to wygląda w kolorze, ale nie bardzo mi się widzi. Sala była mała, pstrokate sciany blisko i ich kolorowe plamy wg mnie rozpraszają. Też sobie na początku pomyślałem żeby spróbować inaczej niż zwykle i kolor zostawić, bo płótno ma fajną barwę.
---------- Post dodany o 20:44 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ----------
Dzieki :)
---------- Post dodany o 20:46 ---------- Poprzedni post był o 20:44 ----------
Też poniekąd jestem z siebie dumny ;) Liczyłem na bardziej spektakularny efekt, ale dzieci były zbyt szybkie dla mnie - żadne z nich nie zastanawia się tyle co dorosły, nie mówiąc już o profesjonalnych graczach. Podchodzą do stołu, opierają kij na dłoni i bach... I oczywiście wiedzą najlepiej, dużo lepiej niż pani instruktor ;)
Wczoraj, przy okazji funkcji damy do towarzystwa dla gościa z Anglii odwiedziłem Polin - Muzeum Historii Żydów w Polsce. Miejsce bardzo dla mnie ciekawe. Już sama bryła muzeum działa na wyobraźnię. Sama ekspozycja - na poziomie europejskim, w końcu i Polskie muzea potrafią być ciekawe dla wielu zmysłów, a nie być jedynie zbiorem eksponatów w gablotach.
Każdu, kogo interesuje tematyka powinien znaleźć dla siebie coś interesującego. Warto przeznaczyć dużo czasu, bo szacowane na stronie muzeum dwie godziny to moim zdaniem zbyt krótko.
Niżej kilka zdjęć, jak to u mnie, niekoniecznie pokazujących "treść muzeum". Najpierw kolor:
404
Załącznik 147817
405
Załącznik 147818
406
Załącznik 147819
407
Załącznik 147820
Bardzo ciekawe zdjęcia.
Te dwa pierwsze - tego oczekuję po takich obiektach :) (nie mówię o ich funkcji edukacyjno-muzealnej lecz wyłącznie o architekturze).
Wybieram się tam za miesiąc, żeś mje pan ubiegł :)
Jeszcze dorzucę kilka czarno-szarych:
408
Załącznik 147861
409
Załącznik 147862
410
Załącznik 147863
411
Załącznik 147864