Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
:lol: cycek & cycek
Ahutta z Janeczkiem powinni założyć tutaj jakieś bractwo na wzór kurkowego, powiedzmy bractwo cycuni :D. Będą dwa cyce i rzesza członków hahaha :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Idzie Ahutta przez forum i spotyka Janeczka. Janeczek się pyta.
- Ahutta z czym się kojarzy dzisiejsze zdjęcie Robtora p.t. "Widmo"?
- Z cyckami!!!
- A dla czego?
- Bo mnie wszystko się kojarzy z cyckami!!
- To tak jak mnie więć przybijmy się cyckami :)
Ale ja się tego wcale nie wypieram :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
bo jednak mam trochę zahamowań na tle publicznym hihi ;)
Jaaa, uhmmm, myślałby kto :p
---------- Post dodany o 10:43 ---------- Poprzedni post był o 10:42 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ahutta z Janeczkiem powinni założyć tutaj jakieś bractwo na wzór kurkowego, powiedzmy bractwo cycuni :D. Będą dwa cyce i rzesza członków hahaha :D
Już jest TWA, nie ma sensu konkurencji robić, to nie polityka ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Już jest TWA, nie ma sensu konkurencji robić, to nie polityka ;)
Eeee - tam się jakieś smęty zapodaje a nocne rozmowy o cycach poparte fotami będą hitem? Toż to przecież przebijemy dwa najpoważniejsze i najpopularniejsze wątki tego forum Co Cię ucieszyło lub wkurzyło i dzieki temu spadnie im oglądalność co może wpłynie, że prowadzący tych wątków będzie mniej marudził. Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie :D
[QUOTE=CzaRmaX;1020652Ja mogę robić za skarbnika Bractwa Cyców i pobierać opłaty za oglądanie :D[/QUOTE]
A jako jedna z usług "powiększanie piersi za poprzez przykładanie rąk". Cena 10zł. W przypadku braku efektów, zwracamy pieniądze :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A jako jedna z usług "powiększanie piersi za poprzez przykładanie rąk". Cena 10zł. W przypadku braku efektów, zwracamy pieniądze :mrgreen:
Nie, nie, nie!!! W przypadku braku efektów przez monitor dojeżdżamy na miejsce osobiście poprawić efekt :D
Zara przyjedzie walc, znaczysie walec i was wywalcuje, znaczy się wymoderuje za gadanie o cycach i brak fotek o takowych :)
Normalnie Kaszpirowski :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Normalnie Kaszpirowski :shock:
Kaszpirowski to tylko liczył a my będziemy nie tylko liczyć kasę ale i mieć z tego cielesne przyjemności :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Zara przyjedzie walc, znaczysie walec i was wywalcuje, znaczy się wymoderuje za gadanie o cycach i brak fotek o takowych :)
Mój wątek i pozwalam wszystkim ględzić o czym chcą :)
Wiecie co? Wstałem dzisiaj lewą nogą ale mi się poprawiło przez to głupie pisanie o cycach :D. Jednak w cycach jest moc w cycach jest potęga :D
Co by tu jeszcze dodać? Cyce wszystkich krajów łączcie się!!! Łączcie się w moich rękach :D
Ględzicie, smaka robicie a fotek nie wstawiacie :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Hades jest u nas skarbnikiem, wiec nie ma opcji.
pozdrowionka