1478 idealne.Czesto rama wartosc obrazu podnosi,sie kupuje sztuke dla samej ramy tez nierzadko:grin:Tu rama niepotrzebna.
Wersja do druku
1478 idealne.Czesto rama wartosc obrazu podnosi,sie kupuje sztuke dla samej ramy tez nierzadko:grin:Tu rama niepotrzebna.
Dłuuuuuuuuuuuuuugie te kotaliki:wink:
Fajne foto, kobitka w ramie - git.
Pozdrawiam.
1478 piekna i ekstra fota.
Może i fajne ale tej 1476 nie przeskoczyły, Aleś sobie narobił:mrgreen::mrgreen: - rama rzondzi!!
76 i 78 - świetne, zwłaszcza, ze nie tkwisz cały czas w jednym schemacie.
1478.
Podoba mi się plastyka ciała i kolor włosów.
Ale nie podoba mi się ułożenie ciała. Nie wiem gdzie jest twarz, wydaje mi się, że jest dziwnie wykręcona. Kikut prawej ręki dopełnia niepewności.
Pomarudziłem.
Jeszcze jedno z tej samej sesji:
1479
A co się stało ze skórą modelki? Wygląda jak by brudna była :???:
Na twarzy jest coś ciekawego, jakby maska ruchu.
Mam zręczność małpy i siłę słonia... ;-)
Ostatnia fota bez ziarna. Sam nie wiem, która mi bardziej pasuje.
1479a
1479a piekna.
Ostatni fota jak najbardziej ,tylko raczej optował bym za tymi bez ziarna.
Lepsze z ziarnem, bo to bez takie manekinowate jakieś...
Ta z mniejszym ziarnem tez fajna:grin:
Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. ;-) Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota, tym razem w kolorze i w fajniejszym (chyba) geście.
1480
No fajna ,w kolorze też .
W tych dwóch ostatnich, zaciekawienia dodaje element z włosami, podobają mi się te fotki.
pzdr
1477 z ostatniej serii jest cacy
Czarno-białe bardziej pasuje. Ostatnie też bym takie wolała.
Swietna i tym razem.
Poprzednia miała znacznie więcej dynamiki. W ostatniej tylko włosy "działają".
Jestem za czarno-białym.
W kolorze widać bark, ale ręki niekoniecznie.
Trochę dziwnie to wygląda i odwraca uwagę.
Dzięki za komentarze. Tymczasem zmiana klimatu, za dużo tych biustów w wątku, zaczyna się to robić trochę nudne.
1481
Kolejne zdjęcie:
1482
To z misiem to Twojego autorstwa???Straszna lipa.........masz doła? :-)
No że lipa to to nie ale nie podoba mi się obcięty łokieć. I jak by trochę za ciasno :roll:
Wygląda trochę jakby tematem były stopki tego uszaka. :)
Zdjęcie z pewnością wybitne nie jest. Ale wydaje mi się, że nie jest straszną lipą.
Zawsze mam problem, kiedy pokazuję zdjęcia moich dzieci. Nie mam do takich fot dystansu i nie potrafię ich ocenić.
Fotka bez tresci.Forma tez jakaś bez wyrazu.Ot pstryk......takie to i ja umiem :-) Pzdr
Dzięki za opinie. Wydawała mi się fajna, ale widzę, że nikomu się nie podoba. Zatem nie wrzucę jej do mojej galerii.
Dzięki za odwiedziny. Zmiana klimatu - koncertówka z ostatniej niedzieli.
1483
Ale tutaj ładnie..., chyba częściej będę zaglądać :)
Bliskie ujęcie na kameralnym koncercie - jestem za! Perspektywa niebanalna, zaś wspomniana bliskość uwydatnia charakter imprezy.