Na portrecie się nie znam, ale wpadł mi w oko jeden czarno-biały 767.
Zbiornikowe bardzo klimatyczne, zwłaszcza 736., następnie wszystkie trzy zaczynając od 737. i 742.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Na portrecie się nie znam, ale wpadł mi w oko jeden czarno-biały 767.
Zbiornikowe bardzo klimatyczne, zwłaszcza 736., następnie wszystkie trzy zaczynając od 737. i 742.
Pozdrawiam
Fachowcem od portretow nie jestem, ale jak bym mial opowiedziec te zdjecia, to na 761 widac "fotograficzne srodki wyrazu". Swiatlo kontrowe podkresla przestrzennosc. Na pozostalych zdjeciach widze ladna modelke. Wiec glosuje na 761 ;)
Bardzo ładną naturalną masz modelkę. Potencjał ogromny!
Najbardziej podoba mi się 766. Brakuje jednak ostrości. Nie wiem czy to po zmniejszeniu taka utrata jakości, wina szkła, czy po prostu nie trafione?
Fajne też: 760, 767, 768.
Kombinujcie dalej, bo bardzo fajnie to wychodzi. Mocno brakuje szerszej perspektywy.
Nie robiłem zdjęć z szerszej perspektywy gdyż za dużo nas było. Wiecznie ktoś się kręcił (światła przestawiał również zdjęcia focił, w tle inna grupy były z innymi modelkami itp). Wybrałem więc ciasne kadry. Pewnie jak bym był sam to i więcej bym kombinował.
górskie klimaty super zrobione. te B&W jak najbardziej na plus :) ostatni portret bardzo fajny :) pozdr
grisza34 dzięki za komentarz. Mnie też czarno-białe portrety najbardziej przypadły do gustu pomimo pięknej kolorowej jesieni.
Jedyne zastrzeżenia miałbym do przycięcia głowy na zdjęciu pierwszymi drugim oraz ręki na którymś z kolei.
Ale rozumiem, że to z powodu pośpiechu i "przeszkadzaczy".
Przedostatnie jest klimatyczne.
Ostatnie dwa najbardziej tajemnicze i najbardziej mi sie spodobały.
Jak zwykle pocisz fajnie ;) :)
Ostatnio o poranka trafiam ciągle na mgłę. Tym razem zdjęcia ze zbiornika Zielona w Kaletach i samotna łódka dryfująca po zbiorniku.
774, 775, 776.