Myślałam, ze ten portret z hulajnogą jest tak celowo zniekształcony. Nawet proponowałabym zrobić b&w - tak mi tu jakoś pasuje klimatycznie, ta hulajnoga zrobiłaby się jeszcze bardziej oldskulowa i zdjęcie odjazdowe :)
Wersja do druku
Myślałam, ze ten portret z hulajnogą jest tak celowo zniekształcony. Nawet proponowałabym zrobić b&w - tak mi tu jakoś pasuje klimatycznie, ta hulajnoga zrobiłaby się jeszcze bardziej oldskulowa i zdjęcie odjazdowe :)
Zastanawiam się czy to są małe szczury. Mam nadzieję, że to myszy. Kto z Was zna się na tym przypadkiem?
Nie wiem czy lepiej czy gorzej. Mnie się foty BW zawsze podobają.
1473
Dziwne, że ostatnia fota nie doczekała się do tej pory komentarza, tym bardziej, że jest udana. Fajny pojazd, perspektywa, dynamizm i płot ;-). W sumie jak patrzę na wersję kolorową to dla mnie nie ma dużej różnicy w odbiorze - obie fajne.
Bo to ta sama fota, co wcześniej, tylko w wersji b&w :)
Dzięki za odwiedziny. Tymczasem akt świeżutki jak ciepła buła.
1474
Szczególnie w dzień bez stanika. :)
Za Lechem nie przepadam, co innego Żubr. :lol:
A ja jednak wrócę do tego rowerkowego. Ukazało się już sporo czasu temu ale ponieważ ostatnio mam eklipsę umysłową, to wpadłem na to dopiero teraz: obiektyw ma zniekształcenie z gabinetu krzywych luster.
akcik ciepły jak buła podoba się, zmysłowo i klimatycznie :)
...parasolka na myszy?
Myszy - i owszem - git, ale z tym aktem jest "coś nie tak".
Tak się zastanawiam - "co mi nie pasuje"?
Ciut światła z prawej?
A bo wyszło jakoś "ogromniaste?".
Pozdrawiam.
Mnie nie do końca akt przekonuje- oświetlenie fajne, ale kadr i zamysł do końca mi nie lezy, no i brakuje mi talii, to chyba nie była dobra perspektywa. Wiem że panowie widzą tylko biust :wink:
Kiedy właśnie biust na tej fotce to też niedopowiedzenie.Światło jak dla mnie jest OK a samo zdjęcie powoduje ,że człowiek zaczyna analizować jak zostało skomponowane .
Dzięki za opinie i odwiedziny. Kolejna fota z tej samej sesji:
1475
A to już nie ,za bardzo "ginekologiczne" jak mawiał mój znajomy.
tuning optyczny chyba jest zdrowszy od silikonowego :)
Rafał, pomysł fajny ale nie próbuj go nadmiernie eksploatować w odniesieniu do innych partii ciała :D
Pomysł w sumie tfurczy, prywatnie Ci powiem, że tesh na to wpadłem. ;-) Ale nie ma obawy. Wiem mniej więcej gdzie leży granica dobrego smaku. ;-)
1476
Hmm ... . Ramowa modelka, ciekawe.:grin:
Nie no, nie mogę: ramka nie spadnie? Przybita? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kolejna fota:
1477
To z ramką fajne bo ma tę... no... TREŚĆ.
Ostatnie - delikatnie ciasniej wykadrowałbym - duzo ciemnego m.in nad głową zostało.
Z ramką fajne,no może to co poza ramką na zewnątrz bym zlikwidował, a ostatnie tak sobie.
Cósik na wiosnę na gołe baby mnie wzięło.
1478
Jakże apetyczna trójwypukłość !
Coś dawno jednak stritów nie wrzucałeś ?