Latarnia rewelacja strasznie się podoba. połączenie prawie wszystkiego co uwielbiam nie tylko w fotografii:)
Wersja do druku
Latarnia rewelacja strasznie się podoba. połączenie prawie wszystkiego co uwielbiam nie tylko w fotografii:)
Latarnia, pierwsza klasa bez dwóch zdań :wink:
Dziękuję- to latarnia na Gibraltarze :), była przepiękna... jak to latarnia :wink:
latarnia mniam mniam. Strasznie mi się podoba. Chętnie widziałbym to w duzym formacie na scianie w pokoju. Gratki !
Nareszcie jestes!!!! :grin: Ach ta latarnia... i jakie niebo!!!!
Ostatnio nic nie mowilas ani nie pokazalas o "niutkach"......czy wszystkie znalazly nowa rodzinke?????
Nie pisałam o niutkach, bo straciłam jednego pieska (musiał zostać uśpiony)i bardzo to przeżyłam. Od tamtej pory nie robiłam niutkom zdjeć. Cieszyłam się za to każdą chwilą z nimi.
Dzisiaj wszystkie mają nowych właścicieli a dwa z nich poszły w dobre ręce sympatycznego olyforumowicza, którego serdecznie pozdrawiam :grin:
Rozstawanie się z własnoręcznie odebranymi z porodu- wygłaskiwanymi codziennie i zacałowywanymi nie jest łatwe i nie da się wyrazić słowami.
Na szczęście nowi właściciele rozumieją mojego bzika i dostaję sympatyczne zdjecia moich wychowanków.
:cry: Wyobrazam sobie, ze smutne bylo to rozstanie...ja bym chyba tez bzika dostala:roll:
Napiszę tylko tyle, że emocjonalne zaspokajanie wygłaskiwanych codziennie i zacałowywanych szczeniaczków nie jest łatwe i nie da się wyrazić słowami, ba jest to niesamowite, ale satysfakcjonujące wyzwanie. :grin::grin::grin:
Fajnie, że wróciła właścicielka wątku - będzie pewnie znów na co popatrzeć :)
Kolor tysz piknie ale B&W bardziej i jakoś tak grozą wieje :)