Fajna ta ostatnia wrzutka, podobają mi się takie klimaty. Pierwsze faktycznie jakoś tak słabo skadrowane.
Wersja do druku
Fajna ta ostatnia wrzutka, podobają mi się takie klimaty. Pierwsze faktycznie jakoś tak słabo skadrowane.
Miejsc ciekawych wciąż jest sporo, tyle że trudno dostępne i zgody wymagają albo czapkowania u jaśniepanów.
Ale czasem warto się potrudzić, by coś fajnego strzelić.
Fotki z Wi-my ciekawe:grin:
Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa. Teraz, zgodnie z zapowiedzią, Wi-Ma w odcieniach szarości.
150.
Załącznik 123234
151.
Załącznik 123235
152.
Załącznik 123236
153.
Załącznik 123237
154.
Załącznik 123238
150 jest miłe ale najbardziej podoba mi się 154. Ja nie wiem ale tam chyba jeszcze tylko misia z oberwanym uchem i ledwo trzymającym się okiem brakuje no i chyba trzeba było lekko przykucnąć :) :)
Trzy ostatnie najbardziej - fajne miejsce i motywy.
154, bardzo fajne, zdecydowanie mi leży. Coś w stylu zaraz wracam..
A ja tym razem na 151 zagłosuję - przez treść spójną z "podpisem" - napisane 3D - jest 3D; napisane uwaga wózek - jest wózek.
Fajne.
Super miejsce i zdjęcia, najbardziej chyba ostatnie, choć ciężko się zdecydować bo wszystkie fajne :grin:
Bardzo dziękuję wszystkim!
zaglądnąłem tutaj niejako "rykoszetem" od Strzelec i muszę powiedzieć że warto było zaglądnąć. Wybieram parzyste - 150 - 152 - 154
ale ta krzywizna (mówię o stropie) dodaje zdjęciu uroku. Ew. poprostował bym piony po lewej (po prawej jest chyba dobrze)
Ostatni zestaw w B&W bardziej mi odpowiada niż wcześniejsze kolorowe z tego miejsca. Moją uwagę przyciąga zdjęcie 152 z "łapiącą oddech" kobiecą postacią poszukującą świeżego powietrza i światła słonecznego jako kontrapunktu do zakurzonego i spowitego w półmrok pomieszczenia.
Ale strop ma tam taki kształt :) Myślałam, że chodzi o to nachylenie w pionie (w sensie w płaszczyźnie równoległej do ekranu). Chyba że ja coś źle rozumiem...
Dziękuję. Muszę przyznać, że trochę jestem zaskoczona zainteresowaniem drugą częścią.
Ulica Piotrkowska i okolice.
155.
Załącznik 123526
156.
Załącznik 123527
157.
Załącznik 123528
Ale fajnie ustrzeliłaś z tymi kolorami :D
Fajne wrzuty. BW jak dla mnie odrobinę za mało "wyczernione". Ale ogólnie bardzo fajne zdjęcia.
Rewelacja po prostu O.o
Mnie się 154 bardzo, bardzo podoba.
Bardzo dobre zdjecia, odwiedzilem tez Twoja galerie. Czekam na wiecej.
Dziękuję bardzo i serdecznie witam na Forum :D Bardzo mi miło, że to w moim wątku zostawiłaś pierwszego posta :)
Bardzo dziękuję. Bodzip, chodziło Ci o Rafała, prawda? Wiadomo, że się słucham :)
Tylko nie mów nikomu, na Forum większość myśli, że to Rafał
Nastuś zerknij na przychlaśnięty Twój kadr:
Załącznik 123651
Bo mi spokoju nie dawał. ;-)
Lepiej. Dla mnie tamto za szerokie było.
Mnie się bardziej podoba oryginał. Ten bałagan na górze wcale mi nie wadzi, a jest integralną częścią kompozycji. Bez tego na gorze pewnie, że kadr jest czystszy, ale już nie opowiada takiej historii
:mrgreen:
Noo... :-D
Poniał, tylko jeżeli pokazujesz "pierwszy" i tak silnie akcentujesz ten "drugi" to trochę się pogubić można, ja to odebrałem jako okno do lepszego
świata z ruiny do przyjemnego budyneczku.
Okno zabrało Ci dwa nawet nie mocne a bardzo mocne punkty, w tym układzie sugeruje(ono to okno) żeby przez nie się gapić a reszta
"ozdób" pierwszego pomieszczenia zdecydowanie przeszkadza. Może gdyby kadr był poziomy i mocno asymetryczny...
Może wtedy bardziej skupiłby wzrok na pomieszczeniu w którym stoimy?
Ale to takie moje widzirysie. :wink:
---------- Post dodany o 17:52 ---------- Poprzedni post był o 17:49 ----------
Zobacz na swój kadr nr. 151, tam nic nie rozprasza widać i pierwsze pomieszczenie i dalsze plany.
Narobiłeś się, namyślałeś, pokazałeś , wlepiłeś i po co ? By kolejny już raz autor pierwszej wersji i zdjęcia dał Ci do zrozumienia, że on miał swą autorską wizję , a Ty się wcinasz między wódkę i zakąskę.
Było se pooglądać spokojnie moje fotki z Chorwacji i się zrelaksować wieczorem....