A na pewno wrzeszczą na siebie :D
Wersja do druku
Faajne ptactwo :) Chyba przestanę fotografować mewy :)
No coś Ty! Nie wygłupiaj się. To te same, które były w Jelitkowie - tylko w Gdyni dawali więcej żarcia..
Na dobranoc dwie próby panoram też z dzisiejszej wycieczki. Wiem, że nie są rewelacyjne, ale w zasadzie to moje pierwsze składanki, które jako tako nadają się do pokazania. Następne będą lepsze (mam nadzieję). Wszelkie uwagi specjalistów od składania, prostowania, sklejania - mile widziane. Składane w ICE.
180
Załącznik 138553
181
Załącznik 138552
180 ok, dobrze w miarę wyszła. Kilka miejsc na niebie do poprawienia stęplem by mniej widoczne się stały. Druga niestety, ucięte fale bardzo rzucają sieę w oczy, nie wszystko da się panoramicznie pokazać...
Gdybyś nie wiedział, że sklejane, nawet byś nie szukał ;)
No niestety. Fale nie chcą poczekać na następne ujęcie :)
Ale troszkę można zamaskować:
Załącznik 138577
ptaszory fajne - te mewy z 178 jak malowane :)
o składakach ( na których też sie nie znam) już Ci napisali - że przy falach lipaaa... trzeba stemplować :)
Helmuth, dzięki, miałam nadzieję, że tu zajrzysz.
Moje 181 można wrzucić do poradnika pt. co się dzieje jak się robi panoramę obiektom poruszającym się..:) Może komuś się przyda, mi na pewno.
No popatrz, to nad morzem też jest zima a ja durnowaty z Polski południowej myślałem, że tam się leży tylko i opala... :roll:
Pozdrawiam Olu czy też Olgo..
172, 178 i 180 - misię:)
Pozdrawiam.
Jak Wam się znudzi, to powiedzcie...Miłego wieczoru:)
182
Załącznik 139245
183
Załącznik 139246
184
Załącznik 139247
185
Załącznik 139244
Fajna wrzutka, myśliwiec nurkujący super :grin:
W co oni tam tak dmuchają?
Niekoniecznie dmuchają, głupio by tak było flaszkę w pracy obalać na oczach wszystkich na ten przykład. :) A zdjęcie nurkującego ptaszora jest debeściarskie. Można spytać? Robione zoomem czy stałką?
Albo ciasno i blisko albo szeroko i daleko.. albo panorama ewentualnie, ale nie w tym wypadku. Jak wymyślą coś do mikro poza 14-42, będzie szeroko bo póki co ZD 9-18 poza zasięgiem.
Nie mam pojęcia, ale trochę to trwało. Może jednak wciągają?:wink:
MZD 75-300.
Dziękuję, pozdrawiam.
Rozwaliłaś moje plany, chyba zacznę zbierać na to m.zuiko :(
fajna ostatnia wrzuta
ptaszory cudnie się prezentują...
śmiało dawaj dalej nie nudzi się :D
Bardzo dobra ostatnia wrzuta.
Fajna wrzuta :)
Dzisiejsza wycieczka - plaża Oksywie. Chciałam iść w kierunku Formozy (kto nie wie co to, proszę sobie wyguglować), ale ponieważ wzdłuż klifu oksywskiego trwa budowa falochronu - jeden wielki bałagan i błoto - kopary uniemożliwiły mi przejście, więc zawróciłam i doszłam brzegiem morza do Babich Dołów.
186
Załącznik 141527 Załącznik 141526187
188
Załącznik 141525 Załącznik 141524189
190
Załącznik 141528
A ja wybieram 190
Spacery po plaży, to lubię :) . Podobają mi się wszystkie.
Ładnie i.. pusto. W Brzeznie było dziś sporo spacerowiczow
Taka plaża jak na 188 to mi się podoba :)