kilka fotek Elwirki :wink:
Wersja do druku
kilka fotek Elwirki :wink:
zdjęcie z Galerii publicznej nieco delikatniej obrobione :wink:
Kilka fotek Elwirki... podobaja mi sie :-)
dzieki kolego pozdrawiam
Elwirka nr 1 - najlepsza chyba
dzięki ,że wpadleś Robert pozdrawiam :wink:
kilka fotek z widokami zrobiene wczasie posiadania aparaty Olympus E600 w łapach jakieś kilka dni dlatego taki rozmiar :mrgreen:
Z ostatniej wrzutki jedyneczka mi odpowiada :-)
:arrow:
Pażdziernikowy autoportret?
Wygładziłbyś garderobę w czasie tych 12 sekund wyzwalacza. Polecam lusterko koło aparatu.
Pozdrawiam AP.
pierwsze z zachodów bardzo fajne
dziękuje :mrgreen:
Paulina :arrow:
jak teraz dodać foty powie mi ktoś ???
Mam dokładnie ten sam problem.
Jest guzik 'Opcje zaawansowane' pod szybką odpowiedzią. Tam masz pełną edycje, razem z załącznikami.
Będąc w zaawansowanej edycji możesz też użyć ikonki "obrazka z drzewkiem" by dodać link do zdjęcia, np. z galerii.
Piękne zdjęcia :grin:
Jedyneczke wybieram :-)
1,2 i 4.
pięknie zdjęcia!
Trzecie jakieś nieostre.
Pierwsze najlepsze, trzecie poruszone, a na ostatnim krzywy horyzont.
Bardzo ładna wrzuta. Mnie najbardziej podoba się czwarte. :grin:
Tylko po co zamieszczasz fotę, gdzie ewidentnie skopana jest ostrość ? Jakoś tak nierówno u Ciebie: potrafisz zaskoczyć bardzo dobrym zdjęciem, ale też właśnie czymś przeciwnym. Powinieneś już sam wiedzieć, jak dokonać selekcji i unikać przypadkowości.
Mimo wszystko gratuluję wytrwałości i postępów.
dziękuje wszystkim pozdrawiam
Zdecydowanie nr.4 ,poprzednie nr.2;3 i 4 - szkoda że nr.3 wyszło nieostre, gdyby nie to było by najlepsze.
powodzenia życzę
dzięki za odwiedzenie mojego watku pozdrawiam
Zdjęcie nr 2 dobre a nr 4 bardzo dobre. 1 i 3 jakoś mi nie pasują.
Jak dla mnie to czworka :-)
IMHO 4 jest najładniejsza z ostatniej, kolorki na tak i kadr przemyślany :) 1 i 2 za ciemne troszeczkę, rozjaśnij to powinno pokazać więcej szczegółów.
Pierwsze mi się podoba najbardziej , nie pogardziłbym możliwością obejrzenia go w WB. Czwórka poprawna, ale nie widzi mi się , w zachwyt nie wpadam, na kolana nie rzuca.
Pozdrawiam AP.
Ciekawa perspektywa na 4.
Załącznik 53540
i jest BW
opowiem wam historie tego patyka i okoliczności powstania tych zdjęć zdjęcia powstały w Łebie podczas mojej pierwszej wizyty nad polskim możem tak bywa jak się jest z południa i nie jezdzilo się na kolonie :) .Patyk znalazłem obok naszego obozowiska ,i odrazu wpadl mi pomysl do glowy jak go wykorzystać .Zaproponowalem mojemu bratu aby poszedl ze mną na zachód slońca a zrobimy kilka ciekawych fot moj brat posiada N....a nie wie co dobre :) a więc ja moj brat i polska wódka czysta to była recepta ne te zdjęcia pozdrawiam :)
To ostatnie podoba mi się najbardziej. Myślę że wraz z bratem osiągnęliście tu już głęboką duchową jedność z otaczającym was świtem.:grin: