moje plany na ten rok, uwzględniają na razie ponownie tylko axalp.
Wersja do druku
moje plany na ten rok, uwzględniają na razie ponownie tylko axalp.
Zdjęcia stalowych skrzydeł świetne :)
Axalp dopiero w październiku. A do Berlina mam 2,5 godz jazdy :) tym bardziej ze z Poznania organizują wyjazdy i nie trzeba się mordować samochodem . Szwajcarię uwzględnię i się wybiorę napisz jakie koszty są pokazu ceny hoteli, jak jest pokaz zorganizowany z parkingami itp itd
Gratuluje świetnych ujęć
Ja mam nadzieję też wybrać się na ILA także może uda się spotkać w czasie pokazów i wspólnie pofotografować.
fajnie by było - złożymy osobny wątek, może więcej osób będzie się wybierać, akredytacje można będzie otrzymać już w styczniu. Warto się zainteresować
Świetny wątek, super zdjęcia tutaj pokazujecie, jestem pod wrażeniem
Trochę podobne.
Już było w moim wątku ale wstawiam tu, w nadziei, że ktoś mi powie co to może być: duży i mały, leciały tak razem aż straciłem je z pola widzenia.
A ten mały? I dlaczego leciały w parze? Czy mógł to być jakiś myśliwiec w czasie tankowania?
Pytam, bo pierwszy raz widzę "takie cóś" a trochę tego nad Frankfurtem lata :wink:
Kiedyś późnym wieczorem, stojąc na stopniu wodnym na Menie, miałem dobry widok na ścieżkę podejściową (tak się to nazywa?). Nic nie zasłaniało. Naliczyłem siedem samolotów (widziałem tylko ich światła)- szły jak po sznurku
Nie znam się ale chyba to Airbus A321-200, widać skąd.
Ładnie pomalowany :)
Helmuth - bardzo fajne te fotki z Amsterdamu, widać nie tylko architekturę świetnie trzaskasz :)
Ostatni Airbus super wyszedł na tle terminalu.
Ladnie sie prezentuje A-321, czy niepiekne sa samoloty...
Pozostalo tylko podziwiac...
Fokker F-100 z Czarnogóry
Jackowlew fajnie prezentujesz "skrzydla" podchodzace do ladowania w czwartej fotce.
Smigielka wyszly kapitalnie na tej fotce, zreszta fajnie uchwycone "skrzydla" widac jak ustawia sie do ladowania.
To teraz różne skrzydła:)
Na tej fotce widac jak zgraly sie dwa "skrzydla"... miales farta:-)
Na ja, naturlich! :) Chodziło mi o Frankfurt a myślami w Holandii zabłądziłem ;)
Dorzucę Dacotę z Budapesztu - leciała około 40-50 metrów nad Dunajem, tuż obok parlamentu i tak samo Benek 737-7Q8 Maleva, niesamowity widok :eek:
Oba z okazji imprezy RedBull Air Race 09.
9. Dacota wyglada jakby leciala na wylaczonych silnikach.. fajna fotka.
Quantas, Boenig 747-400
Właśnie wolałbym jednak dłuższy czas, żeby rozmyć te śmigła, no ale cóż, złe ustawienia dobrałem :)
Helmuth - panoramiczne dla mnie ekstra, drugie trochę ucięte za bardzo - z takich kadrów wolałbym wyłowienie jakiegoś detalu albo charakterystycznej części. Tomasz Pacan jest w tym mistrzem :) http://tompac.digart.pl/ - polecam galerię
Można pokombinować, może przyciąć do poziomu, albo po prostu scropować? Jakoś pomysłu teraz mi brakuje :)