Z ostatnie wrzuty zdecydowanie 6. Jest świetna. Ale lepiej by to wyglądało msz jak by chłopak miał ciemne buty. W tedy postać był by bardziej wyrażna :wink:
Wersja do druku
Z ostatnie wrzuty zdecydowanie 6. Jest świetna. Ale lepiej by to wyglądało msz jak by chłopak miał ciemne buty. W tedy postać był by bardziej wyrażna :wink:
Hmmm. A mnie ta pierwsza seria podobała sie o wiele bardziej. Tutaj pierwsze i ostatnie zdjęcie jest fajne, temperamentna modelka. Coś z tłem mi przeszkadza - takie szare na fotce nr 2.
Za lolita co do 6, a co do 5 chyba fajniej wygladaloby jakbys uciol w stawie (czyt. w lokciu). 7 tez mi sie bardzo podoba no i 2, co do 3 fajny pomysl, nie wiem co mi nie pasuje w tym zdjeciu, ale cos napewno, 1-git
Troche od tylu ale chyba sie polapiesz, jak cie urazilem moja surowa krytyka to mozesz sie odegrac w moim watku :P
Pozdrowka
Mnie też pierwsza seria dużo bardziej przypadła do gustu :)
Fajne fotki studyjne...
Studyjne wrzutki bardzo ciekawe, jednak z naciskiem na pierwszą część. Tam generalnie wszystkie równie dobre (może tylko w ostatniej przeszkadza cień) Druga też niezła ale tu chyba syndrom "drugiej części", która często (patrz filmy) jest słabsza ;)
Dzięki wam ;) Dziś pierwsze próby "dłuższych czasów" ;) Wybrałem złą porę dnia na tego typu zdjęcia ale coś mam ;) Muszę tam jeszcze wrócić ;)
Poodoba mi sie najbardziej jedynka.
siema Fajnie porozmywane, ale przepały na wodzie troszkę psują odbiór. Rzeczywiście zła pora dnia. Jakiego filterka używałeś?
Pozdrawiam
Za któtkie te czasy. Przy 1 sekundzie (na trzecim chyba) już znacznie lepiej to wygląda, ale wciąż za krótki czas. Pewnie 4-5 sekund byłoby ok.
Pewnie że by było lepiej ;) Ale nie mogłem sobie na to pozwolić niestety ;( Iso100 f22 jakiś biedny polar ze sporą utratą światła i tak było za jasno ;) Świt albo zachód myślę był by lepszy ;)
Dla mnie jedynka najbardziej oki
Forever a może zjechać trochę w dół z ekspozycją a na komputerze wrócić do prawidłowej (zawsze chwilkę czasu pewnie byś zyskał bez specjalnej utraty jakości)? ;-)
Maestro rozwiń proszę swoją myśl ;)
Jedynka i dwojka o Panie... :P
Bardzo udane proby...
Kurde teraz się zorientowałem że popełniłem głupotę z tą propozycją - przecież wydłużając czas zdjęcie by się rozjaśniło i przepały by się pojawiły :D (coś mi się czasem tak miesza w głowie ;-)). Przydałoby się w sumie mniejsze ISO albo po prostu przyjść o późniejszej porze ;-)
Fajnie :). Osobiście najbardziej podoba mi się 3 :)
Myślę że iso 30-50 było by dobre ;) Ale ni ma ;)
Dziś zdjęcia Pani Klaudi;) A ciuchy uszyła Agnieszka Michalska;)
Ps wiem że szkoda na pierwszym nieba ale mi się zdjęcie podoba;)
Fajna sesyjka bo fajna Pani Klaudia ;) Najbardziej podoba mi się dwójeczka. W 1 faktycznie niebo nie wyszło najlepiej a w ostatnim przy tej pozie dziwnie wyszła szyja. Mimo wszystko miło się ogląda :)
hmm :) ładna pani? ładne foto? no nie wiem. Pozytywnie to odbieram lecz z dystansem. Faceci patrząc na foto kobiety patrzą na kobietę, a nie na fotografa.
Czworka oraz piatka bardzo fajne fotki.
Pani Klaudia wygląda bardzo sympatycznie, co jest Twoją zasługą. :wink:
Mnie najbardzie podoba się czwóreczka.
Ok, nie będzie słodzenia :wink:
Modelka śliczna. Najbardziej chyba podoba mi się zdjęcie nr 2.
Wypalone niebo nie przeszkadza mi aż tak bardzo, jak zielony trójkąt na trzecim tnący szyję czy konary wystające z głowy na czwartym. Wiem, wiem, nie jest łatwo. Ileż ja takich zdjęć wywaliłam po moich próbach, a potem popełniałam i pewnie popełniam te same błędy ponownie. Ale w takich sytuacjach powtarzam sobie teraz jak mantrę: pamiętaj o tle, pamiętaj o tle.
A propos tła. Jeśli nie możesz użyć jaśniejszego obiektywu, problem mogłaby rozwiązać dłuższa ogniskowa i zwiększenie dystansu. Rozsądne "zgubienie" tła przy portrecie pomaga zdjęciu.
1-przepalone niebo nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, ujednolica, a swiatlo ze wszystkich zdjec jest najlepsze wlasnie na 1
2-mnie sie podoba tylko wiecej nog bym dal
3- cos tej foty nie czuje, ale pozytywnie raczej ja odbieram
4- ... ten przeswit(?) na ustach troche drazni
5- nie mam zdania, jakos mi sie malo podoba
To tyle, ale sesja chyba udana, zawsze to doswiadczenie i zabawa :D
W sumie Jolly wszystko powiedziała.
Najbardziej podba mi się Klaudia w wydaniu nr2. Ładne światło, miękko i ładne kolory.
A najmniej do mnie przemawia 5. Na tym zdjęciu Twoja śliczna modelka niestety nienaturalnie wyszła za sprawą sztucznej msz pozy.
Ale ogólnie coraz lepiej :roll:
Dawaj Natalię :grin:
Dostojne te Twoje zwierzaki : ) Przyjmują fajne, "wyrafinowane" pozy ;D
Pierwsze ujęcie kotecka b. mi się podoba, ze względu na ujmującą minkę : ) I to mój faworyt z Twojej ostatniej wrzutki : ) 2. Również mi się podoba, Killer przyjął fajną pozę : )
Ogólnie seria MZ na + : )) Zresztą ja mam słabość do zwierzaków, także moja opinia jest...jaka jest : )))
Pozdrawiam, Ola : )
Forever_k3w fajne zwierzaki, ale Natalia zostala wywolana do "tablicy"...:-)
Zwierzaki prze kochane :) pięknie sfotografowałeś ich "urodę" ? Niech będzie że urodę :-P
Dzięki wszystkim piszącym ;) Teraz kilka zdjęć z "warsztatów" przeprowadzonych przez fotomedie...(Chłopaki mówicie i macie;) ) Co do jednego nie mogłem się zdecydować;)
To może ja coś napiszę : )
Ostatnia wrzutka przypadła mi do gustu : )
1. Nie podobają mi się ucięte koniuszki palcy, za to tonacja bardzo fajna : ) Może ciut mniejszą GO bym widziała, ale to takie moje "widzimisię" : )
2. Bardzo ładne, ciepłe, letnie barwy, do tego sympatyczne światło i kadrowanie : ) Jedna z lepszych tej wrzutki, MZ : )
3. Ta tonacja również ciekawa, ale ze względu na porę roku i subiektywne odczucie, z tych dwóch, MZ lepiej dwójeczka : )
5. Jest bardzo ciekawe. Intrygujący gest, wyraz twarzy i fajne b&w : ) Moj faworyt z tej wrzuty : )))
6. Nie podoba mi się gest, jest MZ bardzo nienaturalny...reszta ok : )
Pozdrawiam : )
Dwojka oraz piatka najbardziej mi podchodza...
Watkotworca to chyba powinien juz tez dzial zmienic.. Toz to juz nie sa zdjecia poczatkujacego :)
T.