taz - i to jest słuszna koncepcja :D
Wersja do druku
taz - i to jest słuszna koncepcja :D
No to jeszcze jedna zamrażalnikowa. Aga już lecę po beczkę:)
Wiem obrzydliwy zachodzik ale nie moglem się powstrzymać.
A wciepnę Ci taką przeróbkę przeróbki mirka54 :
Więcej mrozu!
Mnie też się zachód podoba i podobnie widziałabym to bez tego fragmentu brzegu po lewej.
Dzięki za wizyty :)
Już dawno obiecałem że wrzucę foty z mojej fabryki.
Miałem na scenie Zakopower. Istna masakra najpierw wieszanie świateł potem wieszanie dźwięku,
Rajder był z kosmosu :) ale jakoś poszło jak już się skończyło montowanie można było w czasie koncertu porobić foty. gdybym miał płacona za skakanie po drabinie byłbym licencjonowaną małpą :).
Jako aspirant na licencjonowana malpe zrobiles calkiem niezle foty :wink:
Bardzo dobra wrzutka.
Od 1 do 5 najbardziej mi sie podobaja. Fajne kadry i swiatlo.
Bardzo przyzwoite fotki, a jak sam koncert?
Fotorelacja z koncertu fajna, kompozycja swiatel stwarza niesamowity klimat.
Zgadzam sie z przedmowcami :-)
Beatko sam koncert to raczej z tych gdzie płonie scena :) przyznam się Zespół w.w. znam z nazwy a to już spory success marketingowy :). moja robota się skończyła w momencie gdy przyjechali realizatorzy zespołowi(dźwięk front , dźwięk monitor, światło i projekcje). Sam się sobie dziwie ze po włożonej pracy w ten koncert chciało mi się aparat wyciągnąć i jeszcze użyć palca wskazującego prawej dłoni do wyzwolenia migawki :)
Świetne te koncertowe fpty. Szacun!
Taziku świetny reportaż, świetne fotki. Strach pomyśleć co by wyszło gdyby palec nie był tak wykończony ;)
Moi drodzy bardzom siem cieszem że się podobają :)
Uuuuuu, koncertowe niczego sobie. A 2 i 3 bardzo, ale to baaaardzo mi się podobają :wink:
Nooo, fajoskie koncertówki. Ależ ten taz jest uniwersalny - światło, dźwięk i jeszcze foty, full serwis (aż się boję pomyśleć co jeszcze potrafi zrobić ;D)
Bardzo dobre koncertówki. Mroczne.
Dla dwójeczki wartało poskakać! Bardzo przypadła mi do gustu.
AP.
no to na dokładkę :)
to teraz z innej bajki też z mojej fabryki
szoty z Musicalu CABARET, którego jako Teatr jesteśmy współproducentami. Niestety tylko taka perspektywa gdyż nie mogę się oderwać od hebli :) taka praca
Ostatnie dwie wrzuty też bardzo dobre. Z koncertowych to tak najbardziej czwóreczka. Fajnie wyszło to, to... ciacho w półmroku :wink:
Za to z kabaretu zdecydowanie zachwiciła mnie 9. Kobieta wygląda tak jak by się unosiła w powietrzu nad postaciami w ledwo zauważalnych światłach świec. Rewelacja jak dla mnie :roll:
nie ciacho ale bułeczka :) pieczywo może być bagietka albo inny rogalik.
Lolita Ta scena co się podoba to techniczna miazga, osoby które to wykonują czyli Natalia i Monika jakoś nie bardzo trafiają w światło, świeci jeden reflektor kierunkowy, o bardzo małej średnicy słupa światła 5 cm w tył i już się nie mieści w świetle. nawet krzyżyki znaczniki nie pomagają :) wiec zawsze leci wiązanka oczywiście nie słyszana dla innych .:)
Szoty z Musicalu CABARET bardzo fajne.
Kolejny raz otwarcie sezonu motorowego w Koszalinie.
Motocykliści wszelakich maści :) od małych popierdułek po poważne maszyny.
Zapach palonej gumy i spalin :) w końcu było czym oddychać.
dwa ostatnie bardzo mi się spodobały :)
Fajna wrzutka, motocyklisci na wypieszczonych maszynach.
Joł men. A to fioletowe coś dokleiłeś, czy odwrotnie?
Ja oczywiście też o Tobie pamiętam :)
Aga to niezapominajka we wczesnym stadium :) nic nie doklejane
Poczwarka czyli? Ok, rozumiem ;)
larwo poczwarka :)
No nie, wprost oczom nie wierze.
Po takiej ostrej jezdzie niezapominajki sie pojawily.
I jak tu zrozumiec facetow.:roll:
Cwietek owlosiony , ale i tak jakis taki niezbyt meski, za to bardzo ladny wyszedl :grin: